Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Analist, ATH Yapacak ve Diplere Kayacak Altcoin’leri Paylaştı!

Tanınmış bir altcoin analisti, önümüzdeki birkaç hafta içinde bir akıllı sözleşme platformunun rekor seviyelere yükselebileceğine inanıyor.

Analist bir ETH rakibinin ATH seviyesini bulduğunu söyledi

Altcoin Sherpa’nın 172.500 Twitter takipçisine söylediği gibi, Near Protocol’ün yerel kripto para birimi NEAR, hala mümkün olduğuna inandığı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmadan önce değer kaybedebilir.

Yazım sırasında Near Protocol (NEAR), son üç günde %1.7 düşüşle 16.11 dolardan işlem görüyor. Altcoin Sherpa’ya göre, 14 dolarlık bir token fiyatı “mükemmel bir giriş olabilir.”

Analist bu 2 altcoin projesinde geri çekilme öngörüyor

Başka bir Ethereum (ETH) rakibi olan Avalanche, analistten (AVAX) daha az olumlu bir değerlendirme alıyor. Altcoin Sherpa’ya göre AVAX’ın üstel hareketli ortalaması “ağır” bir şekilde düşük performans sergiliyor.

Avalanche şu anda 76.52 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre en büyük 10.kripto para birimi olan AXS, geçen haftadan bu yana %12 değer kaybetti. Altcoin Sherpa’ın düşüş beklediği bir diğer altcoin, işletmelerin günlük operasyonlarını yönetmelerini kolaylaştıran Zilliqa (ZIL). Analist ZIL hakkında şunları söylüyor:

Ancak, eğilimin hala olumsuz olduğuna inanıyorum ve geç short’ların bozulacağını tahmin ediyorum. Dikkat ederseniz, bunu her iki şekilde de oynayabilirsiniz ve 0.13-0.14 dolar civarın long veya short açabilirsiniz.. Muhtemelen short pozisyon arayacağım.

Yazım sırasında, Zilliqa’nın yerel token’i ZIL, 0.1055 dolardan işlem görüyor. Son yedi gün içinde, en büyük 77. kripto para birimi olan ZIL %22’dan fazla değer kaybetti.

Yatırımcılar 40.000 doların altını hedefliyor

Bitcoin’in makro ekonomi kaynaklı düşüş trendi devam ederken, 40.000 dolarlık destek son günlerde çok fazla sınanıyor. Teknoloji hisseleriyle paralel biçimde gerileyen BTC, Mart ayının ikinci yarısında elde ettiği kazanımların neredeyse tamamını kaybetti. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız Sherpa’nın listesinde yer alan Avalanche (AVAX), Near (NEAR) ve Zilliqa (ZIL), gün içi ortalama %3 düşüşle kritik destek seviyelerini tutmaya çalışıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir