Kriptolar:
29756
Bitcoin:
$66.889
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.24
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 3.07
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 66.889
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.43 T

DeVere CEO’su: Balinalar Yiyor! Bitcoin Aralık’ta Bu Seviyelerde

deVere CEO’su Nigel Green, Bitcoin (BTC) fiyatının mevcut kripto çöküşünden kurtularak 2022’nin sonunda 75.000 dolara ulaşacağını tahmin ediyor.

“Bitcoin ve riskli varlıklara yatırım azalıyor”

Bitcoin, Pazartesi günü birkaç kez 40.000 dolar seviyesinin altına düştü ve altcoin piyasasını durgunlaştırdı. Satış baskısının nedenine değinen Green şunları söylüyor:

Bitcoin, küresel hisse senetlerindeki kayıpları izleyerek kısa bir süre 40.000 doların altına düştü. Borsalarla korelasyon şu anda özellikle her zamankinden daha fazla tandem olan teknoloji ağırlıklı Nasdaq 100 endeksi ile telaffuz ediliyor. Yatırımcılar, enflasyonla ilgili artan endişeler ve daha yavaş ekonomik büyüme nedeniyle hisse senetleri ve kripto dahil olmak üzere risk altındaki varlıklara yatırımları azaltıyor gibi görünüyor.

DeVere CEO’suna göre çekimserlik Bitcoin fiyatını destekleyebilir:

Şu anda Bitcoin, hisse senetlerinin yanı sıra bir risk varlığı olarak görülüyor. Ancak, birincil özellikleri aynı kaldığından bu durum tekrar değişebilir. Önümüzdeki aylarda enflasyon yükselmeye devam ederken, yatırımcılar nakitten ve değer deposu yatırımlarına geçerek satın alma güçlerini korumaya çalıştıkça BTC fiyatı desteklenecek.

Green’e göre Bitcoin (BTC), üç temel nedenden dolayı enflasyona karşı güvenilir bir korunma aracı olarak görülüyor:

Birincisi, kıtlığı – 21 milyonluk sınırlı arz, daha yüksek talebin fiyatları yukarı iteceği anlamına geliyor. İkincisi, erişilebilirliği – değeri olan bir varlık olarak kabul ediliyor. Üçüncüsü, dayanıklılığı – Bitcoin zamanla daha fazla talep çekmeye devam edecek.

DeVere CEO’su, kriptonun uygulanabilir, merkezi olmayan, kurcalanmaya karşı korumalı, el konulamayan bir para sistemi olmanın diğer doğal değerlerinin de jeopolitik sorunlar nedeniyle “son haftalarda çıplak bırakıldığını” söylüyor. Bu nedenlerden dolayı Green, Bitcoin’de boğa beklentilerini sürdürdüğünü ekliyor:

Herhangi bir şey olursa, BTC ve kripto para birimleri için durum güçleniyor. Bu nedenle, Bitcoin’in mevcut kripto çöküşünden 2022’nin sonuna kadar 75.000 dolara ulaşmasını bekliyoruz.

Bu nedenle, para birimi değerlemelerini hareket ettirme potansiyeline sahip olmak için yeterli kripto para birimine sahip olan bireyler veya kuruluşlar olan “balinaların”, düşüşlerle ilgili endişeleri ortadan kaldıracağını, bunları satın alma fırsatları olarak kullanacağını ve uzun vadeli trendlere odaklanacağını kaydetti.

“Panik satıcıları, mevcut Bitcoin fiyat düşüşlerini indirim olarak gören balinaları besliyor” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir