Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.035
% 4.26
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.035
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bitcicoin Binance Haberiyle Uçuyor: Fiyatını Katladı!

Çok sayıda büyük şirket, dünya genelinde kripto para borsalarının sayısı arttıkça Bitcoin’i bir ödeme aracı olarak kabul etmeye başlıyor. Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, son zamanlarda Binance ve Huobi ile yaptığı görüşmelerle manşetlere taşındı. Bu haberler eşliğinde Bitcicoin (BITCI) fiyatı bugün iki kattan fazla yükseldi.

Bitcicoin (BITCI) Binance haberiyle 2x yaptı

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, küresel kripto para borsaları Huobi ve Binance, Türkiye’de satın alma ve ortaklık için Bitci ile görüşüyor. Kaynaklarımıza göre Bitci, büyük borsalarla satın alma ve işbirlikleri üzerinde çalışıyor ve başka ittifaklar kurmak için çalışmalar devam ediyor. Bunun üzerine, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yankılanan haberler eşliğinde Bitcicoin (BITCI) fiyatı %120’den fazla yükseldi. Aşağıdaki grafik, Bitcicoin fiyatının günlük zaman dilimlerinde fiyat hareketlerini gösteriyor.

Ayrıntılara gelince, büyük hacimli kripto para borsaları Huobi ve Binance, Bitci.com ile anlaşmak için yarışıyor. Raporlara göre, büyük kripto para borsalarının Bitci ile Türkiye’de satın alma ve ortaklık kurma konusunda görüştükleri bildiriliyor. 2018 yılında Cagdas Holding tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesinde kurulan Bitci.com’un oldukça yüksek bir fiyata satın alınması gündemde. Ayrıca Coinbase’in milyarlarca dolarlı gözden çıkararak BTC Turk’ü satın almakla ilgilendiği konuşuluyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir