Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.070
% 0.83
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.070
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Almanya’nın En Büyük Devlet Bankası Kripto Para Takas Hizmeti Sunmaya Başlıyor

Almanya’nın en büyük devlet bankası Landesbank Baden-Württemberg, Bitpanda borsası ile ortaklaşarak kripto para takas hizmeti sunmaya başlamayı planlıyor.

İki şirket Pazartesi günü yaptığı açıklamada, LBBW ve Bitpanda‘nın 2024 yılının ikinci yarısından itibaren kurumsal ve kurumsal müşterilere kripto para takas hizmeti sunacağını duyurdu.

LBBW Kurumsal Bankacılık Genel Müdürü Jürgen Harengel, “Kurumsal müşterilerimizin dijital varlıklara olan talebi artıyor” dedi.

Alman bankaları ve varlık yöneticileri, bu yılın sonlarında yürürlüğe girecek AB düzenlemelerinin öncesinde, dijital varlıklar konusunda giderek daha aktif hale geldi. Mütevelli hizmetleri sunuyor ve bu varlık sınıfı için kendi ürünlerini geliştiriyorlar. Deutsche Bank kendi dijital varlık takas hizmeti üzerinde çalışırken, DWS birimi euro bazlı bir stablecoin geliştiren bir konsorsiyuma dahil.

Ülkenin tasarruf bankaları, Baden-Württemberg eyaleti ve Stuttgart şehrini de içeren sahipleri olan LBBW’nin yaklaşık 333 milyar € (355 milyar $) varlığı bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir