Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.503
% 0.73
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.503
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

İrlanda’dan Kripto Borsası Bitpanda’ya Lisans

Kripto ticaret platformu Bitpanda İrlanda’da hizmet vermek için lisans aldığını duyurdu.

Geçtiğimiz hafta Almanya’da düzenleyici lisans alan Bitpanda, Avrupa’daki elini güçlendirmeye devam ediyor. Avusturya’nın ilk fintech unicorn şirketi olan Bitpanda, Avusturya, Fransa, İtalya, İspanya, Birleşik Krallık, Çek Cumhuriyeti ve İsveç dahil olmak üzere birkaç Avrupa ülkesinde düzenleyici onay aldı. Şimdi de lisans aldığı ülke İrlanda oldu. Avusturyalı kripto borsası artık Avrupa ülkesindeki müşterilere saklama ve tescilli ticaret hizmetleri sunabilir.

Bitpanda, İrlanda’da Kripto Lisansı Aldı

PayPal’ın kurucu ortaklarından Peter Thiel tarafından desteklenen Bitpanda, İrlanda’da kripto lisansı aldığını açıkladı.

Yatırım deneyimi çok az olan veya hiç olmayan kişileri hedef alan ve ticaret konusunda bilgili olan kişilere yönelik olan platform, İrlanda’da Bitpanda’nın ülke lideri ve pazarlama başkanı olarak görevi devralan Rob Cumiskey tarafından yönetilecek.

Cumiskey, şirketin İrlanda’da lisans alması ve göreviyle ilgili olarak şunları söyledi:

“İrlanda pazarında büyüyen bir Bitpanda kullanıcıları topluluğumuz var. Bu, pazarın erken benimseyen doğası göz önüne alındığında bizi hiç şaşırtmadı. Bunu akılda tutarak, yerel Bitpanda ekibimize yatırım yapıyoruz ve Avrupa genelinde yerel ihtiyaçlara göre mümkün olan en iyi ürüne sahip olduğumuzdan emin olmak istiyoruz. Buradaki büyüme çabalarımıza liderlik etmek ve İrlanda’ya Bitpanda’nın neler sunabileceğini göstermek için şahsen sabırsızlanıyorum.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir