Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.042
% 0.41
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.042
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

AirDAO Builder Buluşması

AirDAO Builder Buluşması

AirDAO builder buluşması 14 Kasım’da 09:00-11:00 saatleri arasında İstanbul Point Hotel’de gerçekleştirilecek.

AirDAO Nedir?

Tüm kripto ihtiyaçlarınız için nihai bir kripto panosudur diye adlandırılıyor. AirDAO Bridge- AMB tokenlarınızı BNB Zinciri veya Ethereum ağları arasında güvenli bir şekilde köprüleyin veya Ambrosus Ağına likidite getirmenizi sağlar.

Buluşma İçeriği

  1. Ekosistem yol haritamızın sunumu
  2. Geliştiricilerin oluşturmasını istediğimiz projelerin vitrini
  3. Web3 projeleri için fikirlerinizi bize iletin
  4. AirDAO’da geliştirme yapmak için başvuruda bulunmaya yardımcı olun
  5. AirDAO’da geliştirme yapmak için alacağınız desteğe ilişkin ayrıntılar

AirDAO Builder Buluşması

AirDAO’nun Amacı

DeFi devrimine liderlik etmeye ve web3 için demokratikleştirilmiş bir geleceğe oluşturmayı amaçlıyor. Oluşan bütün engelleri kaldırıp herkes için kriptoyu erişilebilir hale getirmek istiyorlar. Aynı zamanda Her geliştiricinin üzerine inşa edebileceği hayalindeki blockchaini kurmayı amaçlıyorlar.


AirDAO buluşmasına kayıt oluştumak için buraya tıklayınız.


AirDAO Yönetimi

Oluşturdukları konseyin her biri topluluktan ve topluluk tarafından seçilen dokuz üyesi tarafından yönetiliyor. İzledikleri yolu şu cümlelerle savunuyorlar: “Topluluk işbirliğine, eğitime ve şeffaflığa olan bağlılığımız bizi diğer tüm blockchain ekosistemlerinden ayırıyor.”

%100 kesintisiz çalışma süresine sahip EVM uyumlu birinci katman blok zinciri sadece düzenli çalışmakla kalmıyor. Aynı zamanda yüksek ölçeklenebilirlik, düşük ücretler ve hızlı işlemlerle gelecekte de kullanılabileceğine inanıyorlar.

Nasıl Destek Alırım?

Bir fikriniz var ve nasıl nakit desteği ya da yatırımcı desteği bulurum sorularını kendinize soranlar arasındaysanız AirDAO bunun için bir aracı olabilir. Fikirlerinizin AirDAO’da hayata geçmesi için ihtiyacınız olan tüm desteği ve kaynakları size veriyor. İş ortakları olan DWF Labs ile milyon dolarlık bir ekosistem geliştirme fonu oluşturma taahhüdünde bulunuyorlar. Aynı zamanda sadece fon almakla kalmayacak, aynı zamanda AirDAO’nun sektör lideri blockchain geliştiricisi ve geliştirme ortağı olan Inc4’ten özel destek de alacaksınız.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version