Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.966
% 1.57
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.966
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Abra Aslında Mart Ayında İflas Etmiş!

Abra

Menkul kıymet dolandırıcılığı suçlaması altında olan kripto kredi kuruluşu Abra, aslında Mart ayında iflas etmiş!

İlginizi çekebilir: BlackRock’ın ETF Başvurusundan Sonra Piyasada Güven Artıyor

Şirket Dolandırıcılık Suçlamasıyla Karşı Karşıya

Teksas düzenleyicileri, Abra’nın menkul kıymet dolandırıcılığı yaptığını iddia ediyor. Eskiden 116 milyon dolardan fazla fon yöneten söz konusu şirketin, Mart’tan beri iflas ettiği de ortaya çıkmış bulunuyor.

Teksas düzenleyicileri geçen günlerde yayınladığı yaptırım eyleminde, Abra şirketini menkul kıymet dolandırıcılığı yapmakla suçlamış görünüyor. Bunun yanı sıra Abra, şirketin alt oluşumları olan Abra Earn ve Abra Boost’un satışında şaibe olmasıyla da suçlandı.

Aslında Mart’ta İflas Etmişler

Düzenleyici kurum sermaye bilgilerinin bilerek gizlendiğini ifade etti. Ayrıca temerrütlerin ve varlıkların Binance’e devredilmesinin de kapsandığını aktardı.

Abra’yı 2014 yılında Barhydt kurdu. Sonrasında ise kripto varlıkların kredilendirilmesi, ödünç alınması ve alım satımına izin verdi.

Söz konusu şirket 17 Mayıs’a kadar 116.79 milyon dolar fonu kullanıcıları için yönetiyordu.

Düzenleyicilere göre ise Abra Earn yatırımların durdurulacağını Ekim 2022’de aktarmıştı. Ancak iddialara göre böyle bir şey hiçbir zaman olmadı. Bu ayda Abra, Abra Boost’ta yatırım sundu ve satışlar yaptı. Böylelikle Teksas yetkilileri de, Abra’nın Mart ayında iflas ettiğini iddia etti.

Sonuç olarak: Abra’nın itibarı zedelenmiş gibi duruyor. Çünkü iflas ettiği halde bunu gizlemesi ve bir dizi suçlamalarla karşı karşıya kalması oldukça olumsuz bir haber olarak karşımıza çıkıyor. İlerleyen zamanlarda neler olacak, Abra suçlamalardan kurtulabilecek mi göreceğiz.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir