Kriptolar:
30351
Bitcoin:
$64.106
% 0.22
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.34 T
% 0.00
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 64.106
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.34 T

ABD’deki Politik Değişim Kriptoyu 20 Trilyon Dolarlık Endüstriye Açabilir: Bitwise

bitcoin

Bitwise yatırım başkanı Matt Hougan, düzenleyici belirsizliğin 20 trilyon dolarlık finansal danışmanlık endüstrisinin kriptoya daha fazla yatırım yapmasını engellediğini iddia ediyor.

Kripto varlık yöneticisi Bitwise‘ın yatırım başkanı, ABD düzenleyicileri yasal belirsizlikleri giderdiğinde, kripto alanının finansal danışmanlık endüstrisindeki trilyon dolarlara maruz kalabileceğini belirtti.

Bitwise baş yatırım sorumlusu Matt Hougan, 4 Haziran tarihli bir yazısında, düzenleyici belirsizliğin, finansal danışmanların son beş yılda kriptoya olan maruziyetlerini artırmamalarının ana nedeni olduğunu yazdı.

Hougan, ABD’nin nihayet düzenleyici netliğe doğru ilerlediğini ve bunun ülkenin 20 trilyon dolarlık finansal danışmanlık endüstrisine kapı açabileceğini düşünüyor.

“En büyük engelin kalkması durumunda bu 20 trilyon dolardan ne kadarının kriptoya gideceğini hayal edin.”
“BlackRock’un kripto alanına girişi piyasayı olumlu etkilediyse, tüm Wall Street’in kriptoyu piyasanın normal bir parçası olarak kabul etmesi durumunda neler olacağını hayal edin,” diye ekledi.

Hougan, geçen ay Demokratların “Staff Accounting Bulletin 121’i (SAB 121) yürürlükten kaldırmak için taraf değiştirdiğinde” ve Temsilciler Meclisi’nin 21. Yüzyıl İçin Finansal İnovasyon ve Teknoloji Yasası’nı (FIT21) geçtiğinde bir “değişim” başladığını söyledi ve kripto endüstrisinde bu gelişmenin bir kazanım olarak değerlendirildiğini belirtti.

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), aylarca analistlerin geri çevrileceğini öngörmelerinin ardından, 23 Mayıs’ta spot Ether (ETH) borsa yatırım fonlarını (ETF’ler) onayladı.

Hougan, Başkan Joe Biden’ın SAB 121’in yürürlükten kaldırılmasını veto etmesinin “kriptonun hala uzun bir yolu olduğunu” gösterdiğini iddia etti.

“Ancak bu bile küçük bir aksilik. Kripto’da on yıldır rüzgara karşı seyrediyoruz,” diye ekledi.

Hougan, kripto piyasasında “alpha” yakalamak için birçok fırsat olduğunu ve bu fırsatın “kripto balonunun dışındakiler” tarafından büyük ölçüde fark edilmediğini belirtiyor.

Konferanslarda kripto ile ilgili siyasi gelişmelerden bahsettiğinde insanların gözlerinin “donuklaştığını” görmeye devam ettiğini ifade ediyor.

“İnsanlar Washington D.C.’deki değişimin sonuçlarını anlasaydı, kripto piyasası yeni rekor seviyelerde olurdu,” diye savundu.

SAB 121’in yürürlükten kaldırılmasının veto edilmesi, FIT21’in Kasım seçimlerinden önce Senato’dan geçme ihtimalinin düşük olması ve onaylanan spot Ether ETF’lerinin henüz piyasaya sürülmemesi nedeniyle, Hougan, “Washington’da henüz hiçbir politikanın değişmediğini” kabul etti.

“Gelgit değişti, ama su henüz gelmedi. Hareket başladığında beni uyandırın.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

ABD’deki Politik Değişim Kriptoyu 20 Trilyon Dolarlık Endüstriye Açabilir: Bitwise” te bir düşünce

  1. Pingback: Bitwise Spot Ether ETF Güncellemesi! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir