Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.583
% 0.74
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.583
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

ABD Binance Borsasından 4 Milyar Dolar İstedi!

ABD Binance Borsasından 4 Milyar Dolar İstedi! Bloomberg‘ün haberine göre, Binance’e yönelik ABD’deki mevcut soruşturma ve davaların kapatılması için şirkete 4 milyar doların üzerinde bir ceza ödeme teklifi yapıldı. Binance bu teklifi kabul eder ve düzenleyici kurumlarla anlaşır ise, soruşturmalar kapanabilir. Ancak, Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun, bazı cezai suçlamalarla karşı karşıya kalma ihtimali yüksek görünüyor.

Binance’e ABD’de şu anda üç ayrı soruşturma ve dava açılmış durumda. ABD Hazine Bakanlığı, yaptırım uyguladığı ülkeler İran ve Rusya’ya Binance’in yardımcı olduğunu iddia ediyor. ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC), Binance’in ABD’de federal yasaya aykırı şekilde kayıtsız kripto türev ürünleri sunduğunu iddia ediyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Binance US ile kurucusu ve CEO’su olan Changpeng “CZ” Zhao’nun ABD menkul kıymetler yasalarını ihlal ettiğini iddia ediyor. Binance’in bu teklifi kabul etmesi, kripto para piyasası için önemli bir dönüm noktası olabilir. Anlaşma sağlanırsa, Binance ABD’de faaliyetlerine devam edebilecek ve borsanın piyasa üzerindeki etkisi azalacaktır.

Dikkatinizi çekebilir: Kraken Borsasından İlk Açıklama!

Bu durum, kripto para piyasasının daha istikrarlı hale gelmesine yardımcı olabilir. Ancak, Binance’in bu teklifi kabul etmemesi de olası. Bu durumda, soruşturmalar ve davalar devam edecek ve Binance’in ABD’de faaliyet göstermesi zorlaşacaktır. Bu durum, kripto para piyasası üzerinde olumsuz bir etki yaratabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version