Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.518
% 0.85
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.518
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

5ire x MCB: Kongo Cumhuriyeti İle 7 Milyarlık Anlaşma !

5ire, MCB Ventures Holdings Co. Ltd ile çığır açan bir ortaklık duyurdu. Bu işbirliği, blockchain teknolojisi aracılığıyla yenilenebilir enerji sektöründe devrim niteliğindedir. Bu girişimin merkezinde, sürdürülebilirlik ve yenilikçiliğe olan bağlılığımızın bir kanıtı olan Kinşasa’daki iddialı Kongo Güneş Enerjisi Projesi yer alıyor.

Ortaklığın İçeriği Nedir?

Bu kapsamlı proje için öngörülen bütçenin, ülkedeki güvenilir enerjiye yönelik yüksek talebi karşılamaya yönelik kapsamlı maliyetleri kapsayan yaklaşık 7 milyar dolar olduğu tahmin edilmektedir.

Altyapının ilk pilot aşamasının en az 300-500 MW kapasiteyle başlaması bekleniyor . Şaşırtıcı bir 5,4GW’a kadar ölçeklendirmenin kapsamı.
Bu girişim ile blockchain teknolojisinden yararlanma olarak adlandırıp daha da ileri gitmeyi hedefliyorlar.

Kinşasa’daki Amaç Nedir?

Vizyonlarını şu şekilde adlandırıyorlar: Mega bir güneş enerji santrali kuracağız. Buradaki rollerini Blockcahin’in iyiliği olduğunu iddia ediyorlar. Yeşil Finans olarak adlandırdıkları bu proje de 5ire tokenlerinin değerine etkisinin fazla olacağı söyleniyor. İddialarına göre 5ire Tokenları, projenin finansal ekosisteminin merkezinde yer alıyor ve kaynakların MCB DAO içinde yönetilme biçiminde devrim yaratıyor.

Projenin Temelleri

Sürdürülebilir inovasyona bağlılığı arttırmak için 2 temel üzerine kurulmuş şekilde ilerliyorlar,

  1. Geleceğe Hazırlama: 5ire’ın teknolojisi ve vizyonu, uzun vadeli güç ve uyarlanabilirlik sergileyerek 5ire’ın sürdürülebilir, büyük ölçekli enerji çözümlerinin anahtarı olduğunu kanıtlıyor.
  2. Şeffaf Bütçeleme : Finansal işlemlerimizde şeffaflığın sağlanması bizim için hayati önem taşıyor, paydaşlarımız arasında güven ve güveni artırıyor.

Yapılan Girişimin Etkisi Nasıl Olacak?

  • Yenilikçi Tasarım : Kinshasa’da başlangıç ​​kapasitesi 500 MW olan ve 5,4 GW’lık dağıtılmış bir altyapı ağına sahip bir pilot güneş PV çiftliği olacak. Bu güneş enerjisi çiftliği sıradan bir çiftlik olmayacak. Bu, Demokratik Kongo Cumhuriyeti için sürdürülebilir kalkınma için bir umut ışığıdır.
  • Yerel Etki : Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nin güvenilir enerjiye olan ihtiyacı ciddidir. Bu proje buna doğrudan bir yanıttır ve toplulukları güçlendirmeyi ve ekonomik büyümeyi teşvik etmeyi amaçlamaktadır.
  • Şeffaf Operasyonlar : 5ire’ın Layer 1 altyapısı bu projenin omurgasını oluşturacak. Her operasyonun şeffaf ve merkezi olmayan bir şekilde ilerlemesi sağlanacak.
  • Gerçek Zamanlı İzleme :Yonga seti teknolojisi sayesinde, güneş enerjisi çiftlikleri gerçek zamanlı performans için izlenebilir ve optimize edilebilir hale gelmiştir.
  • Verimlilik ve Sürdürülebilirlik : Maliyetleri azaltmak ve uzun vadeli finansal sürdürülebilirliği teşvik etmek için tasarlanan bu yenilikçi finansal model, yeşil finansta gerçekten ileriye doğru atılmış bir adımdır.

Proje Kurucuları

İki kurucu ortak L. Chris Lu (MCB) ve Prateek Dwivedi’nin (5ire) tarafından kuruldu. Bu iki kurucunun ortak olarak söylediği cümle;

Bu proje, sürdürülebilirliğe öncelik veren gerçek dünya uygulamaları için blockchain kullanımına olan bağlılığımızın açık bir yansımasıdır. Bu konu enerjiden daha fazlasıdır. 5. sanayi devrimini demokratikleştirmek ve sürdürülebilir iş uygulamaları için küresel bir örnek oluşturmakla ilgilidir. Biz sadece yenilenebilir enerjiye yatırım yapmıyoruz; Blockchain’in küresel sürdürülebilirlik çabalarının dokusuna nasıl entegre edilebileceğinin geleceğini şekillendiriyoruz. Demokratik Kongo Cumhuriyeti’ndeki bu proje sadece başlangıç.

5ire Teknik Analizi

Teknik analize dayalı bir bakış açısıyla 5IRE grafiğini değerlendirebiliriz. Ancak, yeni bir coin olduğu için grafiklerin henüz oturmadığını ve bu nedenle analizin bazı sınırlamaları olabileceğini unutmamız önemlidir.

Şu anki durumu değerlendirdiğimizde, uzun bir süredir devam eden düşüş trendinin yukarı yönlü kırıldığını görüyoruz ve fiyat 0.5 Fibonacci seviyesi olan 0.294 fiat civarında yatay bir seyir izleyerek direnci test etmeye devam ediyor. Eğer bu direnci aşmayı başarırsa, ilk hedefimiz 0.382 Fibonacci seviyesi olan 0.349 fiat bandına doğru bir hareket olabilir.

Ancak, bu noktada bir geri çekilme yaşanırsa, düşüş yeniden 0.618 Fibonacci seviyesindeki en önemli destek noktasına doğru olabilir ki buranın da kırılması all time low fiat oluşumuna sebep olabilir.

5ire

 

İndikatörlere baktığımızda, MACD ve RSI durumun negatif olduğunu ve her ikisinin de sat sinyali verdiğini görüyoruz. Ayrıca, coinde hacim eksikliği de gözlemleniyor ki bu, anlık olarak fiyat hareketlerine neden olabilir. Bu durumda, fiyatın direnci kırıp kıramayacağı ve belirlenen Fibonacci seviyelerine ulaşıp ulaşamayacağı dikkatle izlenmelidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir