Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.388
% 2.35
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.388
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Coinmuhendisi-Walken AMA Özeti

Coinmuhendisi – Walken AMA Özeti (13.06.2022)

 

13 Haziran 2022 tarihinde Coin mühendisi olarak AMA etkinliği gerçekleştirdiğimiz WALKEN Ceo’su ve Kurucu Ortağı Alexei Kulevets sorularımızı yanıtladı ve proje hakkında detaylar verdi.
AMA  içerik ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ama etkinliğimiz Coinmuhendisi olarak WALKEN Ceo’suna sorduğumuz bazı giriş sorularıyla başladı ve sorulan soru ve verilen cevaplar şu şekilde :

S1: Bu projenin, onu rakiplerinden önde tutan 1-3 öldürücü özelliğini sıralayabilir misiniz?

C1: Walken, oyuncular için birçok özel teşvik sunuyor. Her şeyden önce, oyun oyuncularını fiziksel olarak aktif oldukları ve NFT’lere sahip oldukları, oyunu oynadıkları için ödüllendirir: varlıklara (CAThlet’ler ve ekipmanları gibi) sahip olursunuz, bunları takas edebilir ve çoğaltabilirsiniz, CATlet’leri yükseltebilir ve artırabilir – böylece daha fazla kazanır ve kazanırsınız daha fazla jeton.

Walken, en basit move2play win2earn zihniyetinde inşa edilmiştir ve oyuncuları yarım dakikadan daha kısa bir sürede dahil eder, onlara ücretsiz olarak bir Cüzdan ve oyun içi karakterler sağlar, böylece hemen yürümeye ve kazanmaya hazır hale gelirler.Harika ürün UX ve iyi hedeflenmiş pazarlama kampanyaları ile web2 kullanıcılarını web3 eko sistemine dahil etmek için benzersiz vizyon, deneyim ve beceriler. Sevimli CAThlet’lerimiz size gerçek koleksiyon varlıklarının ne olduğunu kanıtlayacak.

Solana’da geliştirilen, NFT’ler ve blok zincirinde kaydedilen işlemlerle iOS ve Android’de tam teşekküllü bir uygulamamız var.Genel beta canlı, geçen hafta, 264k kaydımız ve yaklaşık %70’lik 1. Gün Tutmamız var!

Bazı oyuncuların Coin Mühendisi Topluluğundan olduğunu hissediyorum! DAU 1 hafta için 185k (Stepn DAU 6 ay için 400k)!

S2: Stepn’den temel farkınız nedir?

C2: bir pay2play’dir, oynamaya başlamak için hatırı sayılır bir meblağ ödersiniz. Walken tamamen ücretsiz 2 oyundur, kripto veya yatırım bilgisi olmayan kişilerin oynamaya ve kazanmaya başlamasına izin verir. Oyun bakış açısından biz: Oynamak için yürü, kazanmak için kazan

S3: Oyuncuların oyunu oynamak için uzun süreli bir ilgiye sahip olmasını nasıl sağlıyorsunuz?

C3: Amacımız, herhangi bir kripto bilgisi olmadan geniş bir kitle tarafından oynanabilecek çok basit bir oyun yaratmaktı. Amaç sadece insanların biraz para kazanmasına izin vermek değil, aynı zamanda eğlenceli bir oyun ve bir eğitim bileşenine sahip olmaktır. Walken oynayarak herkes kriptonun nasıl çalıştığını anlayabilir, bu nedenle Walken aynı zamanda insanların kripto meraklısı olmaları için bir kapıdır.

Bu nedenle “Robinhood of web3/defi” misyonumuzu yerine getirebiliriz. Turnuvalar, markalaşma fırsatları ve ünlülerle işbirlikleri etrafında farklı özelliklerden oluşan devasa bir boru hattımız var, bu nedenle ilk sürüm, 1000 adım ilerideki ilk adımdır.

S4: Çoğu benzer oyunun 2 jetonu var, neden tek bir jeton tasarımınız var?

C4: Tek jetonlu tasarım, ekonomiyi yönetmenin daha sürdürülebilir bir yoludur. Oyuncuları eko sistem içinde jetonu yeterince harcamaya teşvik edersek, bu jeton fiyatını olumlu yönde etkileyecek ve herkes bundan faydalanacaktır.

Oyun tasarımı, daha yüksek seviyeli liglere ve daha yüksek ödüllere girmek için karakterlerinizi yükseltmeye odaklanmıştır.

S5: Kısa ve uzun vadede oyun içi ekonominin sürdürülebilirliğini nasıl sağlıyorsunuz?

C5: Temel fikir, oyun ekonomisine aktif olarak katılan oyuncuları ödüllendirmek ve jetonu alır almaz satan damperleri “cezalandırmak”tır. Amacımız, oyunu heyecanlı hale getirmek ve oyunculara daha fazla para kazanmak için jetonu harcamak için birçok yol sunmaktır. Doğru şekilde yaparsak, token oynayan ve kullanan insanların bir ağ etkisi olacak ve böylece token fiyatını artıracaktır.

Ayrıca, fiyat üzerinde baskı oluşturmak için WLKN tokeninin fiat için satın alınabileceği bir fiat gelir bileşeni sunmayı planlıyoruz.

Gelecekte, biz ve diğer geliştiriciler tarafından benzer oyunlar için bir platform olan bir Walken protokolü oluşturma vizyonumuz var. İlk oyunculara ve yatırımcılara muazzam faydalar sağlayan Walken oyununun NFT’lerinin yanı sıra WLKN jetonunu da kullanabiliriz.

 

Coinmuhendisi tarafından proje kapsamında sorulan ve WALKEN tarafından cevaplanan soruların ardından etkinlik kapsamında Twitter kullanıcıları ve Telegram kullanıcıları arasından 10 kişinin soruları seçildi ve WALKEN tarafından sorular cevaplandı.


TWITTER KAZANANLARI

S1: Walken’inizin yakın gelecekte hayatta kalacağı konusunda sizi güvende hissettiren nedir? Projenizin özelliklerini geliştirirken topluluk geri bildirimlerini ve taleplerini dikkate alıyor musunuz?(@CryptoYuksel)

C1: Topluluğun projenin arkasındaki itici güç olduğunu söylemeye gerek yok. Resmi kanallarımız ve desteğimiz aracılığıyla almaya devam ettiğimiz tüm geri bildirimler ve fikirler için son derece minnettarız. Bu arada, 7 Haziran’dan ve genel betanın başlangıcından bu yana, şimdiden 200.000’den fazla oyuncuyu ağırladık ve sayı giderek artıyor! Dolayısıyla hem Walken’in başarısı hem de ekonomisinin ve tokeninin sürdürülebilirliği için topluluğun önemini elbette anlıyoruz!

Walken’in gelecekte hayatta kalması konusunda bizi güvende tutan şeye gelince. Her şeyden önce, daha sürdürülebilir olduğuna inanılan tek tonlu bir tasarım seçtik; ve oyunda sadece bir jeton var – $WLKN. Ardından, oyuncuların katılımıyla ilgileniyoruz ve onları daha fazla kazanmak için oyuna yeniden yatırım yapmaya teşvik ediyoruz.

Temel fikir, oyun ekonomisine aktif olarak katılan oyuncuları ödüllendirmek ve jetonu alır almaz satan damperleri “cezalandırmak”tır. Amacımız, oyunu heyecanlı hale getirmek ve oyunculara daha fazla para kazanmak için jetonu harcamak için birçok yol sunmaktır. Doğru şekilde yaparsak, token oynayan ve kullanan insanların bir ağ etkisi olacak ve böylece token fiyatını artıracaktır.

Ayrıca, fiyat üzerinde baskı oluşturmak için fiat için WLKN tokeninin satın alınabileceği bir ilk gelir bileşeni sunmayı planlıyoruz.

S2: #Walken’in Walk-2-kazan konseptine sahip bir yaşam tarzı oyunu olması koşuluyla, #Walken hem yerel kripto kullanıcılarını hem de kriptoya aşina olmayan fitness kullanıcılarını çekmek için tokenomik, oyunlaştırma ve yaşam tarzı uygulaması arasında nasıl bir denge kurar?(@Rosogolla34)

C2: Yürümek ve adımlar için ödül olarak Mücevher almak, oyundaki M2E bileşenidir. Ancak jeton kazanmak için oyuncuların oyunda rekabet etmesi gerekir – bu P2E. Öyleyse, nasıl çalıştığını açıklayayım.

Oyuncular, gerçek hayatta yürüyerek, oyun içi karakterlerini (CAThletes) yükselten ve $WLKN jetonları kazanmak için yarışan değerli taşlar kazanırlar. Buna karşılık, jetonlar bir CAThlete’in seviyesini (ve istatistiklerini) yükseltmek veya ekstra istatistik puanları almak ve daha fazla yarışma kazanmak için Marketplace’te NFT öğeleri satın almak için kullanılabilir.

Oyun, CAThlet’leri yükseltmeye ve $WLKN jetonlarını kazanmak için yarışmalara katılmaya odaklanır. Bir CAThlete’in seviyesi her yükseldiğinde, özellikleri de (güç, hız ve dayanıklılık) artar. Böylece, bir oyuncu gerçek hayatta ne kadar çok yürürse, bir CAThlete’nin istatistikleri o kadar yüksek olur, yarışmalarda daha sık kazanır ve uzun vadede daha fazla WLKN kazanır. Bu, M2E ve P2E’nin bir karışımı!

Kriptoya aşina olmayan kullanıcıları çekmek açısından bahsetmeye değer bir şey daha var. Web3’ün geleceğin olduğuna kuvvetle inandığımız için, oynaması gerçekten ücretsiz bir ürün yapma, DeFi’yi demokratikleştirme ve Web3’e daha fazla insan getirme hedefleriyle hareket ettik. Bu hedefler doğrultusunda Walken, herkesin katılmasına ve sıfır yatırımla en baştan yürümeye ve kazanmaya başlamasına odaklanıyor.

Oyuncular, kayıt olduklarında ücretsiz olarak bir kripto cüzdanı ve CAThlete adlı oyun içi bir karakter alırlar ve tüm katılım süreci bir dakikadan az sürer. CAThlete, rekabet etmeye ve jeton kazanmaya hazır hale getirmek için başka bir şeye ihtiyaç duymaz. Böylece Walken, kripto olmayan milyonlarca insanı kolayca ve anında bünyesine katarak ve onlara Web3 ve DeFi’nin sunduğu şeyleri deneyimleme fırsatı vererek kripto oyunlarında devrim yaratmaya hazırlanıyor.

S3: Walken uygulamasında pazar yerine henüz erişemiyoruz. Pazaryeri etkinleştirildiğinde bizi ne gibi avantajlar bekleyecek?(@DursunKoak20)

C3: Marketplace, Walken’i diğer M2E projelerinden ayıran avantajlardan biridir. Oyuncular, NFT’leri doğrudan uygulamada, zorluk çekmeden, kelimenin tam anlamıyla birkaç dokunuşla kolayca satın alabilir ve satabilir. Marketplace bir süredir bakımda, orada gerçekleşecek NFT satışına kadar en iyi şekilde çalışmasını sağlıyoruz.

S4: Oyunda kaç CAThlet var ve kaç seviye var ve CAThlet’lerin gelişmeye devam edebilmesi için süreç, seviye atlama mekanizması nedir?(@JosButl76512993)

C4: CAThlet’lerimiz çok sayıda farklı parça / genden üretildikleri için gerçekten benzersizdir. Yani sadece istatistikleri değil, görünüşleri de benzersiz. Şu ana kadar CAThletes için 10 seviye var, ancak denge ve oyun mekaniği üzerinde sürekli çalıştığımız için bu sayı gelecekte değişebilir.

Seviye atlamak için, bir oyuncunun belirli bir miktarda Mücevhere (gerçek hayatta yürüyerek kazanılan oyun içi yumuşak para birimi) ve $WLKN’ye (oyundaki yarışmalarda kazanılan kripto jetonu) ihtiyacı olacaktır. Seviye atlamak için gereken mücevher ve $WLKN sayısı farklı seviyeler için farklıdır, seviye yükseldikçe daha fazla Mücevher ve $WLKN gerekir. Seviye atlarken, bir CAThlete’in istatistikleri de genetik maksimumlarının %10’u kadar büyür.

Bunun da ötesinde – CAThlet’leriniz için bazı eşyalar ve kıyafetler alabilirsiniz ve bu size biraz istatistik artışı ve daha fazla yarışma kazanma imkanı verecektir.
CAThlete’inizi 10. seviyeye çıkardıktan sonra, bir tane daha alabilir ve her şeye yeniden başlayabilirsiniz

NFT CAThlete’inizi almanın farklı yolları vardır: Herkes başlangıçta ücretsiz bir CAThlete alacak, ancak bunu bir NFT yapmak için yürüyerek ve yarışmalara katılarak onu 6. seviyeye yükseltmeniz gerekecek.

Marketplace’te bir lootbox satın alın (NFT satışlarını bölümler halinde ağırlayacağız, lütfen duyurularımızı takip edin) Marketplace’teki diğer kullanıcılardan kıyafet veya CAThlete alabilirsiniz.Ayrıca çok yakında bir üreme özelliği sunacağız

S5: Bu bir kripto projesi olduğu için yol haritanıza gelince aslında çok kısa olduğunu düşünüyorum… 2022’ye kadar ne planladığınızı bize anlattığını düşünürsek, bize buradan söyleyin, Geleceğe yönelik planlarınız nelerdir ve nasıl yapmayı umuyorsunuz? bunlar?(@Akadirss)

C5: Yol haritasındaki pek çok şey ya geliştirme aşamasında ya da şu anda yaşıyor. Artık yumuşak başlatma ve belirteç listelemeye odaklandık, ancak Walken uygulaması gelişmeyi ve daha iyi hale gelmeyi asla bırakmadı! Lansman ve lansman sonrası operasyonlar sırasında büyük pazarlama kapsamına sahip olmak için yatırımcılarımızdan ve ortaklarımızdan büyük destek alıyoruz.Şu anda üzerinde çalıştığımız özellikler arasında: üreme CAThletes, NFT Lifecycle; NFT satışı da yaklaşıyor.

Ayrıca tüm pazarlama faaliyetlerini yürütmek için şirket içinde çok güçlü bir ekibimiz var.
Web2’den web3’e daha fazla insanı getirme stratejimiz olduğu için, lansman ve stabilizasyondan sonra dünyadaki birçok insanın Walken’i tanımasını ve web3 yolculuğuna projemizin yardımıyla başlamasını sağlamak için performans pazarlama kampanyaları başlatacağız.

Ayrıca şu anda arka planda marka görüşmelerimiz var, bu yüzden ilk çekişi gösterdikten sonra – ilk marka işbirliklerimizi tartışmaya ve duyurmaya başlayacağız.
Gelecekte, biz ve diğer geliştiriciler tarafından benzer oyunlar için bir platform olan bir Walken protokolü oluşturma vizyonumuz var. İlk oyunculara ve yatırımcılara muazzam faydalar sağlayan Walken oyununun NFT’lerinin yanı sıra WLKN jetonunu da kullanabiliriz.


TELEGRAM KAZANANLARI

S1: Walken, başlangıç ​​noktası olarak Solana ağını seçti. Peki sadece Solana ağında mı çalışacak? Farklı ağlarda çapraz zincirleme yapacak mısınız? Solana ağının çökmesi durumunda Walken kullanıcıları ne yapacak?(@zekeriya95)

C1: Solana ucuz ve hızlı olduğu için iyidir + cüzdan oluşturma için açık API’ye izin verir. ama bu istikrar için bir sorun olabilir. bu nedenle gelecekte daha iyi ölçeklendirme ve daha büyük kitlelere erişim için çoklu zincir yaklaşımına açığız.

S2: Benim gözüme çarpan ise “Walken, benimseme ve etkileşimde yepyeni bir seviye getiriyor” oldu. Öyleyse, bir sonraki planlarınızın ne olduğunu bize bildirin ve kripto olmayan binlerce insanı meşgul etmeyi ve blockchain ve DeFi’nin sunduğu şeyleri deneyimlemelerini sağlamayı planlıyor musunuz?

C2: Temel olarak insanlara Walken oynarken kripto kullanmayı öğretmek istiyoruz. Eko sistemin içine girdikten sonra yapacağımız şey, genel olarak kripto ve DeFi’nin aktif katılımcıları olduklarından emin olmak. oyunlaştırma bu durumda daha iyi benimsenmesini sağlayacaktır

S3: “STAKING”, KULLANICILARI ÇEKMEK ve TOPLU KABUL ETMEK İÇİN STRATEJİLERDEN biridir. BÜYÜK PROJE’nizin Staking hakkında bir planı var mı?

C3: çekiliş geliyor! Bize en iyi staking uygulamalarını tavsiye etmek için MrBlock’umuz var ve harika stake seçenekleri için vault.inc’yi kullanacağız.

S4: Şu anda projelerin karşılaştığı en büyük zorluk, mevcut piyasa koşullarıyla ilgilidir. Peki, kullanıcıların ve yatırımcıların Walken ekosisteminin uzun vadeli gelişimine neden katılmaları gerektiğini açıklayabilir misiniz?

C4 : Tam olarak uzun vadede burada olmamız, Walken’e oynamayı ve yatırım yapmayı önemli kılıyor. proje kısa vadeli heyecanı hedeflemiyor, bunun yerine hepsini gerçekleştirmek için uzun vadeli sürdürülebilir ekonomi inşa ediyoruz.

S5:Az önce 200.000’den fazla müşterin olduğunu söyledin. Bize bu müşterilerin ne yaptığını söyleyebilir misiniz? Bu müşterilerin ortak bir yanı var mı?

C5: Bunlar, geçen hafta Walken’e açık betada katılan tüm dünyadan 200 bin kullanıcı. insanlar her saniye katılıyor 🙂 Bunu şimdi yapabilirsiniz, uygulama yayında! web sitemizdeki linkler walken.io

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir