Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.890
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.890
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

2 Popüler Altcoin’e Yönelik Önemli İddialar: Açıklama Yapıldı!

Altcoin piyasasını karıştıran likidite krizinin ortasında dYdX ve Avalanche için ilginç iddialar ortaya çıktı. Avalanche ekibi, Three Arrows Capital ile olan ticari ilişkisinin ortalıktaki veriler kadar büyük olmadığını söylüyor. Diğer yandan dYdX, yine hedge fonu şirketiyle ilgili olarak endişeye gerek olmadığını söyledi.

Three Arrows Capital iflasın eşiğinde, altcoin piyasasını sert etkiledi

Three Arrows Capital kurucu ortağı Kyle Davies, varlık satışı ve başka bir firma tarafından kurtarılma olasılığını araştırdıklarını söylüyor. Mart ayında 10 milyar dolarlık varlık yöneten 3AC, marj çağrılarını karşılayamadı için bu ay iflasa sürüklendi. Buna ek olarak, kripto varlıklarını tasfiye ederek piyasada daha fazla aşağı yönlü baskıyı tetikliyor. Bu arada, 3AC’nin borç verenleri iflas manşetleriyle öne çıkmaya devam ediyor.

Kurucu ortağın son açıklamalarından biri şöyleydi:

İşleri çözmeye ve tüm bileşenlerimiz için adil bir çözüm bulmaya kararlıyız.

Avalanche, Three Arrows Capital’dan uzaklaşıyor

Avalanche ekibi, Cuma günü yaptığı açıklamada, Three Arrows Capital ile iddialara açıklık getirdi. Bununla birlikte, Hedge fonunun potansiyel bir iflasla karşı karşıya olduğunu söyledi. Avalanche ekibi, bir tweet’te Three Arrows’un Avalanche’ın hazine fonları üzerinde hiçbir kontrolü olmadığını söylüyor.

Avalanche’ın açıklamaları, hedge fonunun marj çağrısını karşılayamadığı potansiyel tasfiyesiyle karşı karşıya olduğu bir dönemde geldi. Bu arada 3AC, 2021’de Avalanche’in en büyük yatırımcılarından biriydi. Şimdi muhtemelen yüklü miktarda AVAX tuttuğu düşünülüyor.

Geçen yıl 3AC, Polychain ile Avalanche’a 230 milyon dolarlık bir yatırıma öncülük etti. Burada, özel bir satışta belirli miktarda AVAX Three Arrows’ın eline geçti. Şimdi AVAX, Three Arrows’un pozisyonlarını kapatmak için satacağı korkusuyla satış baskısı altında. 30, 25 ve 20 dolar desteklerini kırdıktan sonra, geçen haftaya göre %30 değer kaybederek 15.25 dolara geriledi.

dYdX, altcoin piyasasındaki Three Arrows Capital iddialarını netleştirdi

Kripto fonu DeFiance Capital, 1. katman projesi Avalanche ve Ethereum tabanlı ticaret aracı dydx, yatırımcıların önde gelen kripto fonu Three Arrows Capital’in (3AC) finansal zorluklarla karşı karşıya olduğu yönündeki spekülasyonlarla ilgili olası zararları değerlendirdiği için bugün topluluk endişelerini ele aldı.

Ayrıca geliştiriciler, bir tweet’te “dYdX hiçbir şekilde 3AC’e bulaşmadı” dedi.

3AC spekülasyon hakkında yorumda bulunmazken Zhu, ekibin ilgili taraflarla temas halinde olduğunu söyledi. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız Zhu, “ilgili taraflarla iletişim sürecindeyiz ve bunu çözmeye tamamen kararlıyız” dedi.

Bu arada, altcoin projesinin resmi Twitter hesabından dün şu açıklamalar geldi:

Three Arrows Capital durumuyla ilgili gelen talepler sonucunda, bunu kamuya açıklamaya karar verdik. Likidite ve döviz operasyonlarımız etkilenmemiştir ve etkilenmeyecektir. Resmi bir duyuru için lütfen blog yazımıza bakın:

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir