Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.721
% 4.90
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.721
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Balinalar Neden Milyarlarca SHIB Alıyor? Bu Haberlere Bakın!

Shiba Inu (SHIB), Ethereum balinaları arasında favori kripto para birimi olmaya devam ediyor. Bu esnada, Bitcoin 20.000 bin doları kaybederken, bireysel yatırımcılarda SHIB toplamaya başladı.

Shiba Inu (SHIB) yatırımcıları düşük hacimli altcoin’leri takip ediyor

Ucuzlayan fiyatlara rağmen, ilk 20 kripto para birimi hala birçok yatırımcı içi pahalı. Başka herhangi bir kripto yerine, bir yatırımcı düşüş ücretle borsalardan milyonlarca Shiba Inu satın alabilmektedir. Bloomberg analistleri, Shiba’nın küçük hacimli bir proje için “yapabileceğiniz en iyi pazarlık” olduğunu savunuyor. Ethereum tabanlı bir token için on sekiz ondalık sayı ideal olmaktan uzak.

Shiba temalı “köpek kriptoları” ve nispeten daha düşük değerli yeni token’ler, geçen boğada ilginç fiyat hareketi sergiledi. Bir Shiba Inu satın almak, bir yatırımcıya yazım yazarken 0.0000079 dolara mal olurken, bir Dogecoin bir sentten daha az getirir.

Uzmanlar, bireysel yatırımcıların genellikle düşük değeri projeleri sevdiklerini söylüyor. Aynı zamanda, büyük getiriler hayal ettiklerini savunuyorlar. 0,1 dolardan 1 dolara olası bir sıçrama, başlangıç ​​sermayenizin kat kat arttığı anlamına gelmektedir. İlginç bir şekilde, yaklaşık 50 dolar bir yatırımcıya milyonlarca Shiba Inu kazandırıyor. Bu da meme token’i topluluk için bir “kuruş kripto” haline getiriyor.

Public Mint’in yönetim kurulu başkanı Halsey Minor, bu konuda şunları söylüyor:

Dogecoin ve Shiba gibi meme’lerin çoğunda görüyorsunuz, bireysel yatırımcılar ucuz göründükleri için para akıtıyor. Burada, birçok durumda insanların, bir Bitcoin’in 65.000 dolara olduğunu, ancak bir Dogecoin’in sadece 0,25 dolar olduğunu düşündüğü psikolojik bir unsur var.

40.000 yeni yatırımcı artık Shiba Inu tutuyor

Shiba Inu sahiplerinin topluluğu olan ShibArmy, 40.000 yeni yatırımcının eklenmesiyle artık daha büyük. Son veriler, SHIB yatırımcılarının sayısını, Nisan 2022’nin sonundaki sayıdan 40.000 daha yüksek olan 1.181.649’a koyuyor. SHIB yakılmaya devam ettikçe, yani dolaşımdaki arzda bir azalma var. Böylece yatırımcılar arasında bir yükseliş hissini uyandırdı. Aynı zamanda meme coin’e olan talebi destekliyor. Yeni ShibArmy üyeleri, son düşüşte yüklü miktarda Shiba Inu satın aldı.

ShibaSwap. ödül kilitlerini açtı, yatırımcılar bu duyuruya ilgi gösteriyor

Shiba Inu resmi Twitter kolu, ShibaSwap’ın arşivlenmiş bölümünde kilitli ödüllerin yayınlandığını duyurdu. ShibArmy, Arşivler için “Hav” sayfasına gittikten sonra tek bir tuşa basarak ödülleri talep edebilir. Burn Portal Ödülleri, resmi duyuruya göre devam ediyor.

Analistler, SHIB grafiğinde yükseliş farklılıkları tespit ediyor

Bir kripto analisti olan Valdrin Tahiri, Shiba Inu fiyat trendini değerlendirdi. Analist SHIB’nin yaklaşık bir yıl önceki zirvesi olan 0.00008616 dolara ulaştıktan sonra sürekli düştüğünü belirtti. SHIB şu anda ATH seviyesinden %90 uzakta. Bu nedenle analistler, Shiba Inu grafiğinde yükseliş farklılıkları görüyor.

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Valdrin Tahiri, günlük RSI’da önemli bir yükseliş farklılığı görüyor. Yükseliş ayrımını doğrulamak için, RSI’nin iki sapma arasında 37’nin üzerine (grafikteki beyaz çizgiyle temsil edilen) geçmesi gerekiyor. Shiba Inu fiyatı kısa vadeli azalan direnç çizgisini kırarsa, 0,000017 dolara tırmanışına devam edecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir