Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.090
% 2.78
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.090
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

1inch Network Lumia Ağının Likiditesini Arttırmak İstiyor

1inch Network

1inch Network, Lumia adlı likidite ağını toplu kaynaklar listesine ekleyerek daha fazla likidite ve daha iyi fiyatlandırma sağlamayı hedefliyor. Bu entegrasyon, zincir içi likiditeyi derinleştirerek ve 1inch kullanıcılarına daha iyi fiyatlar sunarak 18 Mart’ta duyuruldu.

Lumia’nın merkezi borsalara erişim sağlayarak likiditenin genişletilmesi, merkezi olmayan finans (DeFi) kullanıcılarına, merkezi platformlarla rekabet edebilecek hatta onları aşabilecek fiyatlandırma sunmayı amaçlıyor. 1inch’in kurucu ortağı Sergej Kunz, bu entegrasyonla ilgili olarak, “1inch, kripto pazarında kullanıcılara likidite sunmayı amaçlıyor ve Lumia’yı yeni ve önemli bir likidite kaynağı olarak görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Lumia’nın likidite çözümü, müşterinin token satın almak için bir tedarikçiden (piyasa yapıcı) fiyat teklifi talep ettiği bir süreç olan fiyat teklifi talebi yoluyla 1inch ile uygulanıyor. Lumia, özel bir piyasa yapıcı olarak hareket ederek bu sürece katkı sağlıyor.

1inch, Lumia entegrasyonunu 1inch Fusion adlı gazsız çözümüyle genişleterek daha da geliştirecek. Lumia, 1inch Fusion siparişlerini karşılamak için kayıtlı ve onaylanmış bir adres olarak hareket edecek.


Bu yazı da dikkatinizi çekecektir: Bitcoin (BTC) Neden Düştü, Düşüyor? 19 Mart 2024


Bir 1inch sözcüsü, entegrasyonun şu anda 1inch Legacy platformunda tamamen işlevsel olduğunu ve 1inch Fusion için tamamlanmanın “çok yakında” olduğunu belirtti. 1inch Network, 76 milyondan fazla işlem ve 428 milyar doların üzerinde ömür boyu hacimle 500’den fazla kaynaktan likidite sağlıyor.

Bu ağ, merkezi olmayan özerk bir organizasyon (DAO) olan 1inch DAO tarafından yönetilmektedir. 1inch, Ocak 2024’te doğrudan oylama süreci yoluyla kalıcı bir hukuk ekibi kiralayan ilk DAO olduğunu iddia etmişti. Lumia, Şubat 2024’te Orion DAO tarafından tanıtıldı ve merkezi kripto borsalarının geniş likiditesiyle merkezi olmayan borsaların yenilikçiliği arasında bir köprü olarak pazarlandı.

Mart 2024’te, eski Binance yöneticisi U-Chyung Lim’in baş iş geliştirme sorumlusu olarak işe alındığı bildirildi. Orion Protokolü’nün kurucu ortağı Kal Ali, Orion DAO ve tokenlerinin tamamen Lumia’ya taşınacağını belirtti. Bu karar, DAO oylaması sırasında alındı ve DAO üyelerinin %90’ı geçiş lehinde oy kullandı. Yerel ORN tokeni, 1:1 takasla yeni altyapı tokeni LUMIA ile değiştirilecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir