Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.756
% 0.87
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.756
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

1inch Mastercard Ortaklığıyla Web3 Banka Kartını Tanıttı

DeFi şirketi 1inch, Mastercard ve Baanx iş birliğiyle Web3 banka kartını tanıttı. 1inch Kartı, kullanıcıların kripto paralarını çevrimiçi ve yüz yüze alışverişlerde kullanmalarını ve desteklenen ATM’lerden sorunsuz kripto para biriminden fiat para birimine dönüşümle nakit çekmelerini sağlayacak.

1inch Network, Mastercard destekli kripto kartı geliştiricisi Baanx ile ortaklık yaparak Web3 banka kartını piyasaya sürdü. Baanx’ın “Crypto Life” kartı aynı zamanda kripto saklama firması Ledger tarafından da kullanılıyor. Mastercard, son zamanlarda Ethereum cüzdanı Metamask ile Web3’e daha fazla katılım göstermeye başladı.

1inch Kartı, kullanıcıların kripto paralarını çevrimiçi ve yüz yüze alışverişlerde kullanmalarını ve desteklenen ATM’lerden fiat para birimine dönüşümle nakit çekmelerini sağlayacak. Baanx’ın “Crypto Life” kartı aynı zamanda kripto saklama firması Ledger tarafından da kullanılıyor. Mastercard ve Visa gibi büyük ödeme ağları, Web3 uygulamaları ve cüzdanların ödemelerle nasıl kesişeceğini araştırıyor. Mastercard’un son zamanlarda popüler Ethereum tabanlı cüzdan Metamask ile çalıştığı bildirildi.

1inch’in kurucu ortağı Sergej Kunz, “Zaten birçok kişi 1inch’i takaslar, limit emirleri ve aynı zamanda bir geliştirici portalı olarak kullanıyor” dedi. “Ancak, kripto tutan sıradan insanları da onboard etmek istedik. Bu yüzden 1inch kartı ile gitmeye karar verdik çünkü bize yeni insanlar için ek bir giriş noktası sunuyor. Geleneksel dünyayı ve banka kartı kullanmayı ve kripto varlıklarıyla ödeme yapmayı daha iyi bilenler için.”

Baanx’in Ledger, Tezos ve diğerleriyle çalışan misyonu, kullanıcıları güçlendiren geleneksel ve kripto dünyasını bir araya getirmektir. Baanx’in baş ticari yetkilisi Simon Jones, “Kompromissiz kripto sunuyoruz. Diğer bir deyişle, kullanıcılar dijital varlıklarıyla ne yapmak istediklerine karar verebilirler. Ancak bu varlıkları dünya çapında 160 milyondan fazla yerde kabul edilebilir ve harcanabilir hale getiriyoruz” dedi.

1inch Kartı, fiziksel bir kart ve sanal bir kart olarak gelecek, kullanıcılara standart bir banka kartının tüm avantajlarını sağlayacak. Mastercard’daki Kripto ve Fintech Etkinleştirme Kıdemli Başkan Yardımcısı Christian Rau, “Mastercard’ın lider teknoloji ve standartlarını kullanarak, 1inch Kartı, Web2 ve Web3 dünyalarını yenilikçi bir şekilde birleştiriyor” açıklamasında bulundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir