Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.381
% 0.61
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.381
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

135 Bin Dolarlık CryptoPunk #685 Yakıldı!

CryptoPunk #685

Kripto dünyası, son yıllarda birçok yeniliğe tanık oldu. Bunların arasında en önemli gelişmelerden biri, kripto sanat eserlerinin tokenlaştırılması ve değiştirilemez tokenlere (NFT) dönüştürülmesidir.Bu yeni teknoloji arasında önemli yer arasında olan CryptoPunk #685 yakın zamanda silindi.

Kaza Sonucu CryptoPunk #685 Kalıcı Olarak Silindi!

Yakın zamanda gerçekleşen bir kaza sonucu CryptoPunk #685 adlı bir sanat eserinin kalıcı olarak silinme olayı gerçekleşti.

Brandon Riley, CryptoPunk #685’i 13 Mart’ta 77 ETH ödeyerek uzun vadede tutmayı umarak almıştı.

Tecrübeli bir yatırımcı olan Brandon Riley, bu NFT’yi 77 ETH ödeyerek satın aldı ve uzun vadede tutmayı umuyordu. Ancak, NFT’leri paketleyen popüler bir teknik olan sarma işlemi sırasında bir hata yaptı ve varlığı yanlışlıkla bir yazma adresine gönderdi.

Bu olay, kripto topluluğu tarafından büyük bir şok etkisi yarattı ve kullanıcı arayüzlerinin daha da basitleştirilmesi gerektiği konusunda tartışmalar başlattı. Riley’nin deneyimden çıkardığı ders, “Tek başıma bunu denememeliydim,” oldu.

Brandon Riley, CryptoPunk #685’i satın alarak koleksiyonuna eklemişti. Ancak, alışılmadık NFT’leri paketlerken, Riley yanlışlıkla varlığı kalıcı olarak silen bir cüzdan adresine gönderdi. Aşağıdaki resimde de göründüğü üzere yanlışlıkla Kalıcı olarak silmek için başka bir cüzdan adresine gönderdi.

CryptoPunk

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir