Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.472
% 1.49
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.472
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

100x Yapacak Potansiyele Sahip En İyi 5 Meme Coin – 2024

Dogecoin ve Shiba Inu gibi popüler meme coin’ler de dahil olmak üzere 100x yapacak potansiyele sahip en iyi 5 meme coin.

Meme AI (MEMEAI)

Memlerin giderek artan etkisine yanıt olarak, MEME AI adlı yeni bir platform ortaya çıktı ve kullanıcılara yaratıcılıklarını serbest bırakmalarını ve meme oluşturma becerilerini bir üst seviyeye taşımalarını sağlıyor.

Elon Musk’ın yakın zamanda memelerin etkisini kabul etmesinden ilham alan MEMEAI, yapay zeka (AI) ile meme oluşturmayı birleştiren yenilikçi bir çözüm sunuyor. Platform, kullanıcıların humorlu ve ilgi çekici meme’ler oluştururken aynı zamanda non-fungible token’lar (NFT) dünyasını keşfetmelerine olanak tanıyan bir yapay zeka meme oluşturucu ve bir NFT pazar yeri sunuyor.

MEME AI COIN, geleneksel bir meme oluşturucunun ötesine geçerek, algoritmaların insan nüanslarını öğrenerek ve onlarla etkileşim kurduğu teknoloji ve komedinin bir füzyonunu temsil ediyor. MEME AI’ı kullanarak kullanıcılar, teknolojik yeniliği mizahla sorunsuz bir şekilde harmanlayan benzersiz ve eğlenceli bir deneyime girebilirler.

Meme AI coin’i, son zamanlarda güçlü bir çıkış yakaladı ve tam olarak 0.0056 dolarlık direnç seviyesinde bulunuyor. Ayrıca, CoinMarketCap verilerine göre MEMEAI için günlük işlem hacmi, %1000’in üzerinde bir artışla neredeyse 46 milyona ulaşarak yatırımcıların yoğun ilgisini gösteriyor.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin, pazar değeri açısından en büyük meme coin ve 2024’te büyük bir büyüme potansiyeline sahip. DOGE coin fiyatı son bir ayda %98 artarak meme coin’lerin tekrar dikkat çekmesini sağladı. Ancak, Dogecoin Shiba Inu’nun düşüş trendini yansıttı ve yazının yazıldığı sırada %8,68 düşüşle $0,154’e geriledi ve pazar değeri $22,06 milyar oldu.

Dogwifhat (WIF)

Dogwifhat, son zamanlarda devasa bir artışla yatırımcıların ilgisini çeken Solana tabanlı bir meme coin. WIF coin fiyatı yalnızca yedi günde %113 artarak DOGE ve SHIB’ye kafa tuttu. Ayrıca, önde gelen kripto borsası Binance’te listelendikten sonra WIF fiyatı $2,23 ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Ayrıca, WIF fiyatı son bir ayda %887 gibi muazzam bir artışla en iyi meme coin’lerden biri haline geldi.

Pepe Coin (PEPE)

Pepe Coin (PEPE) kurbağa yüzlü bir meme token olan Pepe Coin, olağanüstü kazançlarıyla kripto piyasasını hareketlendirdi. Çeşitli geri çekilmelere rağmen, PEPE coin fiyatı son 30 günde %622 artarak önemli bir artış kaydetti ve önemli bir düşüş yaşamadan önce $0,000008585 ile taze bir tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetti.

Bonk (BONK)

Bonk, diğer köpek yüzlü kriptoparalardan daha hızlı bir giriş yaptı ve son bir ayda değerini %194 oranında artırdı ve $1,91 milyarlık bir pazar değeri elde etti. Ayrıca, CoinMarketCap tarafından 2024’te Meme Coin of the Year Ödülü’nü kazanan Bonk, sağlam potansiyelini daha da vurguladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

100x Yapacak Potansiyele Sahip En İyi 5 Meme Coin – 2024” te bir düşünce

  1. Hadi ravullu diyor ki:

    Hepsin den sepetimiz de var, güzel makale için teşekkür ederim Pepe yazısı için h2 etiket girerseniz iyi olur, bu tarz teknikleri bilmeyen kullanıcılar 5 adet için bakıp 4 adet olarak göreblirler. İyi çalışmalar dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir