Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.619
% 1.39
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.619
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Zynga, Blockchain Oyunlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Olarak Matt Wolf’u İşe Aldı

Video oyunları yapan küresel bir şirket olan Zynga Inc., Matt Wolf’u Blockchain oyunlarından sorumlu başkan yardımcısı olarak atadığını duyurdu. Wolf, Zynga’nın mevcut portföyüne ve sahip olduğu IP’ye NFT ve blok zinciri teknolojisini entegre etme fırsatının yanı sıra, temel oyun döngüsünün bir parçası olarak NFT’ler ile oluşturulmuş oyunlar geliştirmeye odaklanacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Zynga’nın Baş Ürün Sorumlusu Scott Koenigsberg konuyla ilgili şunları söyledi;

“Gelişmekte olan platformlar ve teknolojiler, Snap Games, Google Nest ve Amazon Alexa’daki son oyun lansmanımızdaki gibi, bunlar Zynga’nın büyüme stratejisinin kilit parçalarıdır. Blockchain’in dijital ekonomide daha fazla öne çıkmasıyla Wolf, NFT’ler aracılığıyla Zynga’nın yeni bir pazara ulaşmasına yardımcı olacak ve platformlarımızdaki oyuncular için yeni sahiplik olanaklarını meşrulaştıracak. NFT’lerin ve blok zinciri teknolojisinin mevcut oyunlarımıza, yeni oyun hattımıza ve oyunun geleceğine getirebileceği faydalar konusunda heyecanlıyız.”

Koenigsberg sözlerine şöyle devam etti;

“Zynga’nın dünyayı oyunlar aracılığıyla birbirine bağlama misyonu, NFT’leri ve blok zinciri teknolojisini bir sonraki adım haline getiriyor. Web3 belirteç tabanlı sistemler, oyunlarımızda yeni oyuncu değeri formları geliştirmemize ve sunmamıza olanak tanırken, oyuncuların birbirleriyle etkileşim şeklini de değiştirecek. Oyuncuların oyun yolculuklarında sahip olmalarını sağlayan bir deneyim yaratacak. Hedefimiz Zynga’nın kitle erişimini genişletmek, daha güçlü katılım ve elde tutma sağlamaktır. Her şeyden önce, oyuncu deneyimimizi geliştirmek için bu teknolojiden yararlanırken güvenli, kapsayıcı ve çevre dostu bir yaklaşımı sürdürmeye odaklandık.”

Zynga’ya katılmadan önce Wolf, oyun, e-spor, yaratıcı kültür, blok zinciri ve NFT’lere odaklanan, gelişmekte olan bir medya ajansı D20’nin kurucusu ve CEO’suydu. Wolf, D20’de geçirdiği süre boyunca büyüme stratejisi, pazarlama içgörüleri, yaratıcı fikirler ve sektöre erişim sağladı.

D20’den önce Wolf, The Coca-Cola Company’de Eğlence ve Girişimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısıydı ve oyun, müzik, film, moda, sosyal medya platformları ve yaratıcı kültür aracılığıyla pazarlama stratejisini, iş büyümesini ve girişim yatırımı inovasyonunu denetledi. Önde gelen NFT platformları Epics Digital Collectibles ve Kolex gibi birçok girişim ve risk sermayesi firmasına danışmanlık yapmaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir