Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$62.019
% 6.06
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 62.019
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Yatırım Devi Para Koydu: Bu 2 Altcoin’e Milyonlar Aktı!

Geçtiğimiz günlerde yapılan fonlama turları sonucunda iki altcoin projesine ve arkasındaki ekibe, milyonlarca dolar aktı. Öncelikle Praxis 15 milyon dolar topladı. Öte yandan, Ethereum staking çözümü Lido Finance 70 milyon dolarlık bir değer kaydetti. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Praxis, 15 milyon dolar topladı: İşte destekçileri

Peter Thiel destekli şehir kurma girişimi Praxis, Paradigm Capital, Sam Bankman-Fried’s Alameda Research ve Three Arrows Capital tarafından yönetilen çeşitli kripto girişim şirketlerinden A Serisi fonlama turunda 15 milyon dolar topladı. New York Üniversitesi’nden Dryden Brown ve Boston College’dan Charlie Callinan, 2019’da eski adıyla Bluebook Cities olan Praxis’i kurdular ve şirket web sitesine göre hedeflerini “daha ​​hayati bir geleceği gerçekleştirmek için kripto şehri inşa etmek” olarak tanımladılar.

Praxis, “Sanayi Çağı’nın işgücü piyasası ilkeleri” yerine “ortak değerler” etrafında örgütlenmiş bir şehir devleti inşa etmek için “yapay olarak kıt metaverse’lerden” uzaklaşmak istiyor. Kripto para birimi tarafından işletilen şehrin, ağırlıklı olarak işlevsel mimariye ve çevre teknolojisine odaklanacağı bildiriliyor. Praxis ekibi, şehirlerini inşa etmek için henüz büyük bir arazi anlaşması sağlamadı, ancak bildirildiğine göre Akdeniz’de bir yere kurulmak istiyorlar. Kurucu ortak Dryden Brown bir YouTube röportajında ​​şunları söyledi:

Tam egemen bir ulus ya da onun gibi bir şey olmaya çalışmıyoruz. Bir hükümetle ortak olmak ve bizimle çalışan, onlar için çalışan ve karşılıklı yarar sağlayan gerçekten harika bir şey inşa etmek istiyoruz.

Lider altcoin Ethereum için staking çözümü Lido, 70 milyon dolar topladı

Ethereum staking çözümü Lido Finance, dev risk sermayedarı Andreessen Horowitz’den 70 milyon dolar topladı. Protokol, böylece, Mayıs 2021’den bu yana ilk finansman turunu gerçekleştirdi. Girişim sermayesi firmasının bir sözcüsü, Andreessen Horowitz’in Lido’ya yaptığı yatırımın, Ethereum 2.0 için merkezi olmayan staking çözümlerinin benimsenmesini daha fazla desteklemeyi amaçladığını söyledi. Ethereum 2.0, proof of stake (PoS) ve ölçeklenebilirliği artırabilecek ve ücretleri azaltabilecek diğer yükseltmelerin benimsenmesini sağlayarak ağın konsensüs algoritmasında önemli bir değişimi işaret ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir