Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.216
% 1.21
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.216
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bu Metaverse Coin’den 2 Önemli Ortaklık: İşte Detaylar!

Popüler metaverse coin projesi SAND’in arkasındaki metaverse The Sandbox, yakın zamanda önemli ortaklıklar duyurdu. Bunların arasında bir K-Pop ortaklığı, bir de kadınların NFT alanındaki varlığına dikkat çeken World of Woman yer alıyor. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

The Sandbox ve World of Women ortaklık kurdu

Sandbox ve World of Women, NFT ve metaverse alanına daha fazla kadın ve çeşitlilik getirmek için bir araya geldi ve WoW Foundation’ın lansmanını duyurdu. Vakıf, merkezi olmayan web alanlarında kadınların temsilini güçlendirmeye adanmış The Sandbox’tan 25 milyon dolarlık bir hibe ile başlayacak. Sandbox, WoW Vakfı aracılığıyla dört ana sütuna odaklanan bir dizi etkileşimli deneyim yaratmak için World of Women ile birlikte çalışacak.

Duyuruya göre, bu amaçlar arasında “sanatçıları destekleyerek ve projeleri finanse ederek ekosistemi canlandırmak; yeni gelenleri eğitmek; diğerlerine ilham verirken kadın merkezli nedenlere daha fazla görünürlük sağlamak için iletişim kurmak; ve hayır kurumlarına geri vermek,” gibi maddeler yer alıyor. Fon ayrıca The Sandbox, Animoca Brands ve Brinc genelinde iş geliştirme fırsatlarından yararlanacak.

Metaverse coin projesi K-Pop alanına girdi

Bu sırada The Sandbox, sezon 2 alfa lansmanında 2 milyon kayıtlı kullanıcıyı aştı. Görünüşe göre 2. sezon alfa lansmanı beklentisi henüz fiyat hareketini etkilemedi. NFT‘ler açısından, The Sandbox’ın sanal arsalarının taban fiyatı da geçen hafta yüzde 8 düşerek, yazı yazılırken yaklaşık 8,100 dolar dolara geriledi. 2 Mart’ta The Sandbox ayrıca, K-Pop gibi Kore kültürünü içeren oyun için tokenize edilmiş varlıklar geliştirmek için Cube Entertainment ile bir ortaklık duyurdu. The Sandbox COO’su ve Kurucu Ortak Sebastien Borget duyurunun bir parçası olarak aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Cube, ana K-POP etiketlerinin yerel markalarını ve ortaklarını aktif olarak küratörlüğünü yaptığı ve onlara The Sandbox’ta varlıklarını sunduğu K-kültür merkezi aracılığıyla Sandbox’a bir adım daha ilerleyerek açık Metaverse ruhunu gerçekten benimsiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir