Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.226
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.226
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Yargıç, CZ’nin Savunma Anlaşmasını Kabul Etti!

ABD’li bir bölge yargıcı, eski Binance CEO’su CZ’nin kara para aklamayı önleme ihlalleriyle ilgili olan suçlamalara ilişkin suç duyurusunu kabul etti.

CZ olarak bilinen Changpeng Zhao, geçtiğimiz ay federal düzenleyiciler tarafından yıllarca süren soruşturmaların ardından kara para aklamayı önleme ve yaptırım ihlallerinden suçunu kabul etti.

 aBinance bununla beraber tarihin en büyük kurumsal anlaşmalarından birinde 4,3 milyar dolar ödemeyi kabul etti. Ayrıca Zhao, 50 milyon dolar para cezası ödemeyi kabul etti ve CEO’luktan istifa etti.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

CZ ayrıca geçtiğimiz hafta Binance’ten sonra Binance.US yönetim kurulu başkanlığından da istifa ederek Binance.US’in yönetimi üzerindeki nüfuzunu etkili bir şekilde ortadan kaldırdı ve borsanın ABD koluna olan ilgisini “tamamen ekonomik” hale getirdi.

CZ, Binance CEO’luğundan ayrılıp suçunu kabul ettiğinden beri sosyal medya platformu X üzerinde aktif. Geçtiğimiz hafta yeni Binance CEO’su Richard Teng ile bir öğle yemeğinde buluştu ve ikili aralarında risk almaktan, şirketin genel durumundan vb. konutlardan bahsetti.

CZ’nin daha önce ki yaptığı açıklamada, “10 yıl önce bugün işimi bıraktım, evimi sattım ve #bitcoin’e taklit yaptım “ dedi. “Hayır, sen de aynısını yap demiyorum. Birçok kişi sordu, nasıl bu kadar riski alabildin? Ben, kolayca iş bulabileceğimi biliyordum… Herkesin risk profili farklıdır. Risk yönetimini öğrenin.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir