Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.454
% 0.31
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.454
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Eski Binance CEO’su CZ, ABD’nin Hüküm Kararına Karşı Çıktı!

CZ, Changpeng Zhao, CZ binance, binance haberler, cz istifa

Eski Binance CEO’su olan Changpeng “CZ” Zhao, suçunu kabul ettikten ve cezasını beklerken Amerika Birleşik Devletleri’nden ayrılarak ailesi ile Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) gitme isteğine, ABD hükümetinin anlaşılmaz direniş göstermesine tepki gösterdi.

Zhao’nun avukatları, 23 Kasım’da yaptıkları mahkeme başvurusunda, ABD Adalet Bakanlığı (DoJ) tarafından sunulan kefalet şartlarının değiştirilmesi talebini ret etme çağrısında bulundular ve Şubat 2024’te çekilecek olan cezası süresince Zhao’nun ABD’den ayrılması ve BAE’ye dönüş yapmasına izin verilmesini talep ettiler.

Zhao’nun hukuk temsilcileri, 18 aylık hapis cezasına rağmen Zhao’nun ceza süresini kaçmak için BAE’de kalma niyetinde olmadığı konusundaki kararlı tavırlarıyla savunmasını güçlendirdiler.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


“Yargıç Tsuchida’nın da tespit ettiği gibi, tüm gerçekler ve koşullar Bay Zhao’nun kaçma riski taşımadığını ve cezasını çekene kadar BAE’de ailesiyle birlikte ikamet etmesine izin verilmesi gerektiğini yeterince göstermektedir. Hükümetin talebi reddedilmelidir.”

Esasında, Zhao’nun avukatları, onun ABD’ye uçarak olaylarından sorumluluk aldığını belirtmişlerdir. Dosyada belirtildiği üzere, “O, durumunu çözmek istiyor ve hukuk yollarını kullanmadan bu somut adımları atmak mantıksız olacaktır.”

ABD savcılarının 22 Kasım’daki bir mahkeme başvurusunda, Zhao’nun muhtemel kaçış riski nedeniyle ABD’den çıkışının kısıtlanması gerektiğini öne sürdüler. Adalet Bakanlığı, eğer Changpeng “CZ” Zhao cezasını çekmek için BAE’den geri dönmemeyi tercih ederse, onun ABD’ye geri dönüşünün hükümet için bir dizi zorluk yaratacağını ifade etti.


İlginizi Çekebilir: Tether ve Bitfinex, İtirazları Geri Çekmeyi Kabul Etti!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir