Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.572
% 2.04
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.572
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Tether ve Bitfinex, İtirazları Geri Çekmeyi Kabul Etti!

Tether ve Bitfinex, İtirazları Geri Çekmeyi Kabul Etti!

New York merkezli Tether ve Bitfinex, Bilgi Edinme Özgürlüğü Yasası (FOIL) taleplerine itirazlarını geri çekme kararı aldı. İki şirket, belirli bir muhalefetten vazgeçerek, şeffaflık konusundaki kararlılıklarını göstermeye hazırlar. Ancak, belgelerin tamamını açıkça yayınlamayacaklarını belirterek, şeffaflığın tüm belgeleri topluca paylaşmak anlamına gelmediğini vurguluyorlar.

Dikkatinizi Çekebilir:Mina Protocol (MINA) Teknik Analiz!

Şirketler aynı zamanda, FOIL taleplerine itiraz ettikleri öne sürülen gazetecilere karşı da muhalefeti geri çekecek. Gazeteciler arasında Zeke Faux, Shane Shifflett ve Ada Hui bulunuyor. Şirketler, bu gazetecilerin geçmişte yaptıkları haberlerin profesyonel gazetecilik sınırlarını aştığını iddia ediyor ve medya kuruluşlarının raporlarını tek taraflı ve yanlış bulduklarını belirtiyor.

Açıklamada, her iki şirketin de şeffaflığa ve etik raporlama standartlarına bağlı olduğu vurgulanarak, düzenleyici makamlar ve gazetecilerle etkileşime açık oldukları ifade ediliyor.

Tether ve Bitfinex, şeffaf olma çabalarının “tüm belgelerin sınırsız bir şekilde kamuya açıklanması” anlamına gelmediğini belirterek, herhangi bir bilginin kamuya açıklanmasından önce “sorumlu belge incelemesi” çağrısında bulunuyor.

Bu gelişme, Tether‘in geçtiğimiz yıl New York Başsavcısı ile yaptığı anlaşmanın bir parçası olarak üç aylık şeffaflık raporları sunma yükümlülüğünün sona ermesinin ardından geldi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri BURAYA tıklayarak Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Haziran 2023’te Tether, “gizli müşteri verilerinin” açıklanmasını önlemek ve “hassas ticari bilgilerin” kötü niyetli kişiler tarafından kullanılmasını engellemek amacıyla FOIL talebine karşı çıkarak dikkat çekmişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir