Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.876
% 1.49
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.876
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

XRP 1 Dolara Yaklaşırken Balinalar Devrede

XRP

XRP bugün büyük balina hareketleri ile dikkat çekti ve fiyatın önünde 1 dolara olan iyimserlik hakimken XRP’nin fiyat hareketi hakkında spekülasyonlar da tekrar alevlendi.

XRP fiyatı neredeyse %30 yükselerek harika bir ay geçirdikten sonra, balina hareketlerindeki önemli artış dikkat çekiyor. Ripple destekli token 0.7 dolara doğru yolculuğuna devam ederken, XRP için spekülasyonlar da artıyor.

XRP Balinalar Devrede

Blok zinciri takip platformu Whale Alert’in verilerine göre, XRP son 24 saat içinde toplam 117.92 milyon coin transferi yapan altı büyük balina hareketine sahne oldu. Bu işlemlerin beşinde, dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance’den gelen devasa birikimler görülürken, biri de Lüksemburg merkezli kripto borsası Bitstamp’e yapılan önemli bir satış işlemi.

Çok sayıda balina adresi, Binance’den 95.2 milyon XRP biriktirdi. Aynı zamanda tanınmış bir XRP balinası ise 22.6 milyon XRP’yi Bitstamp’e transfer etti. Bu devasa toplamalar, kripto para piyasası yatırımcılarının dikkatini çekti.

CoinMarketCap verilerine göre, XRP aylık ve haftalık bazda olağanüstü kazançlar elde ederken, bu hareketler XRP için piyasadaki iyimserlikle örtüşüyor.

XRP 1 Dolara Gidiyor

Yazı yazılırken, XRP fiyatı son 24 saat içinde %0.39 artış gösterdi ve şu anda 0.6966 dolardan işlem görüyor. Haftalık %18.30’luk ve aylık %31.29’luk bir yükselişle token, 0.7 dolara doğru hareketine devam ediyor ve bu durum 1 dolara doğru potansiyel bir yükseliş için olumlu bir hava yaratıyor.

Ancak, Coinglass tarafından ortaya çıkarılan türev verileri, açık pozisyonların ve hacmin sırasıyla %1.83 ve %33.25 düşmesiyle birlikte bir yatay seyrin yaklaşabileceğini işaret ediyor. Bu, türev piyasasına giren para miktarında önemli bir düşüşe ve yatırımcıların pozisyon kapatma eğilimi göstermesine işaret ediyor. Kripto para piyasası meraklıları, türev verilerinde biraz karamsarlık olsa da, Ripple destekli tokenin 1 dolara ulaşma potansiyeli etrafında dönen iyimserlik dalgası devam ederken, XRP’nin fiyat hareketlerindeki ilerlemeleri yakından takip ediliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir