Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.313
% 0.31
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.313
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Wyre, Para Çekme Kısıtlamasını Kaldırdı

Wyre

Kripto ödeme platformu Wyre, ek finansman desteği sağladıktan sonra bu hafta başında kullanıcılara koyduğu %90 para çekme limitini kaldırdı.

Geçtiğimiz günler Kripto ödeme platformu Wyre, iki eski çalışanın firmanın kapanacağını iddia etmesinden sadece günler sonra, kullanıcıların varlıklarının %90’ına kadarını nakde çevirmelerini sınırlandırarak para çekme işlemlerini kısıtlamıştı.

Yapılan yeni bir duyuruya göre şirket, faaliyetlerini sürdürebilmek için sağlanan ek finansman sayesinde kullanıcılara koyduğu %90 para çekme limitini kaldırdığını duyurdu.

San Francisco merkezli şirket, mevduatları yeniden kabul etmek de dahil olmak üzere normal faaliyetlerine devam etmesine olanak tanıyan “stratejik bir ortaktan” finansman aldığını duyurdu.

Adı açıklanmayan bir ortaklık ile ek sermaye bulan şirket “Bu ek sermaye, küresel finansal ekosistemi basitleştirme ve devrim yaratma misyonumuzu yerine getirmeye devam etmemize yardımcı olacak” dedi.

“Düzenlenmiş bir finans kurumu olarak, para çekme işlemlerini durdurmadan hizmetlerimizi güvenli ve sağlam bir şekilde sunmaya devam edebildiğimiz için gurur duyuyoruz”

Wyre gerçek zamanlı ödemeler, aynı gün transferler, doğrudan bankaya transferler ve fiat ve kriptoda sınır ötesi ödemelere olanak sağlıyor. Şirket Nisan ayında fintech firması Bolt tarafından 1,5 milyar dolara satın alındı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir