Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.570
% 4.70
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.570
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Huobi’den Kripto Banka Kartı İçin Dev Ortaklık

Kripto Banka Kartı

Kripto para borsası Huobi, bir banka kartı başlatmak için avrupalı bir finansal hizmetler sağlayıcısı olan Solaris ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Kripro para birimleri gün geçtik ana akım finans sektörünün ilgisini çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Huobi, dünya çapında Huobi Visa Card’ı çıkarmak için dijital ödemede dünya lideri olan Visa ile işbirliği yapmayı planladığını duyurmuştu.

Huobi’den Kripto Banka Kartı İçin Yeni Ortaklık

Visa tarafından onaylanan bir program ile Huobi, kullanıcılarının dijital varlıklarını satış noktasında küresel olarak kullanmalarına olanak tanıyacak kripto banka kartı başlatmak için Avrupalı bir finansal hizmetler sağlayıcısı olan Solaris ile ortaklığını duyurdu.

Yapılan duyuruya göre Avrupa Ekonomik Alanı’nda (EEA) ikamet eden kullanıcılar, 2023’ün ikinci çeyreğinden itibaren karta erişebilecek.

Solaris’in baş strateji sorumlusu Andrea Ramoino, ortaklıkla ilgili olarak yaptığı açıklamada Huobi ile işbirliğinde gelecekte yaşanacak gelişmelerin ipuçlarını verdi.

“Bu, EEA bölgesindeki ve ötesindeki kullanıcılara daha fazla ödeme seçeneği sunmak için ileriye baktığımızda ortaklığımızın sadece ilk adımı.”

Bu, AB sakinlerinin kullanabileceği ilk kripto kartı değil. 2020’de Binance, Avrupalıların doğrudan Binance hesaplarından para çekmelerine olanak tanıyan kendi Visa onaylı kripto kartını piyasaya sürmüştü.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir