Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$62.411
% 1.21
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.411
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Wrapped XRP, Aralık Ayında Ethereum Ağına Geliyor!

Zincirler arası wrapped varlık veri sağlayıcısı Wrapped.com tarafından yapılan açıklamaya göre Wrapped XRP (wXRP), Aralık ayından itibaren Ethereum blok zincirinde desteklenecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Wrapped XRP, XRP Ledger’ın (XRPL) yerel kripto para birimi olan XRP ile 1:1 desteklenecek ve Hong Kong merkezli lisanslı dijital varlık sorumlusu Hex Trust ile gözetim altında tutulacak. Ripple CTO’su David Schwartz önceki gün attığı tweette, kullanıcıların Ethereum cüzdanlarında, DeFi’de ve akıllı sözleşmelerinde wXRP’yi kullanabileceklerini söyledi.

Bu, Ripple’de RippleX’in genel müdürü Monica Long tarafından tekrarlandı ve Lang, şunları söyledi:

“DeFi topluluğu için büyük haber! Bu, yalnızca XRP yardımcı programı ve likidite (daha fazla uygulama ve kullanım durumu) için değil, aynı zamanda zincirler arası çalışabilirlik için de harika. ETH ve BTC zaten aracılığıyla XRPL’de @gatehub ve XRPL’de daha fazla token göreceğiz. Bu sadece başlangıç.”

Hex Trust’ta satış ve iş geliştirme başkanı Calvin Shen ise şunları dile getirdi:

“Wrapped.com ile işbirliği, Ethereum blok zincirinde Wrapped XRP’yi harekete geçirmek için altyapı sağladığımızdan daha geniş XRP ekosistemine fayda sağlayacak. Bu tokenler, DeFi protokolleri arasında birlikte çalışabilirliği iyileştirir, izole edilmiş likidite arasında bağlantılar oluşturur ve kullanıcıların daha geniş bir merkezi olmayan uygulama yelpazesiyle işlem yapmalarını sağlar.”

Ripple’ın Q3 2021 XRP Piyasaları Raporuna göre, Ripple, XRP’yi iki para birimi arasında bir köprü olarak kullanarak sınır ötesi ödemeleri kolaylaştıran isteğe bağlı likiditesinde (ODL) “benzeri görülmemiş” bir büyüme gördü. Ripple, ODL işlemlerinin çeyreğe göre %130 arttığını ve RippleNet’teki işlem hacminin 2020’den bu yana iki katından fazla arttığını bildirdi.

Satın almalar hariç, 2021 yılının 3. çeyreğinde Ripple tarafından yapılan toplam XRP satışları, 2. çeyrekteki 157.92 milyon ABD Dolarına kıyasla 491.74 milyon ABD Doları oldu. Ripple, üçüncü çeyrekteki tüm XRP satışlarının ODL’nin büyümesine ve benimsenmesine atfedildiğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir