Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.378
% 1.94
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.378
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Worldcoin Yapay Zeka Rüzgarı ile Rekor Fiyata Ulaştı!

Worldcoin Yapay Zeka Rüzgarı ile Rekor Fiyata Ulaştı!

5Worldcoin(WLD), yeni bir rekor kırarak uzay yolculuğuna çıktı! Peki bu yükselişin arkasında ne var? Cevap, OpenAI’nin çığır açan yapay zeka modeli Sora!

Geçtiğimiz hafta boyunca Worldcoin fiyatı ikiye katlanarak 5.36 dolara ulaşarak inanılmaz bir performans sergiledi. Bu da yaklaşık 700 milyon dolarlık bir piyasa değerine karşılık geliyor.

Peki Worldcoin ile OpenAI arasındaki bağlantı ne? Cevap, Worldcoin’i destekleyen ve OpenAI’nin CEO’su Sam Altman tarafından kurulan Tools of Humanity şirketinde yatıyor.

Metni videoya dönüştüren yapay zeka modeli Sora‘nın yakın zamanda piyasaya sürüldüğünü hatırlayın. Evet, bu OpenAI’nin başarısıydı. Ve tahmin edin ne oldu? Worldcoin bu başarıdan faydalanıyor gibi görünüyor. Aslında, bu, OpenAI haberlerine verdiği ilk tepki değil. Kasım ayında, Altman geçici olarak şirketten ayrıldığında token fiyatı düşmüştü.

Ancak partideki tek AI destekli yıldız Worldcoin değil. Diğer AI tokenları da yükselişe geçti. CoinGecko’nun listesi genel olarak %25 arttı ve bazı tokenlar üç basamaklı büyüme kaydetti! Hatta genel kripto para piyasası bile pozitif rüzgarlardan nasibini alıyor, GMCI 30 Endeksi 104‘ten 112‘ye yükseldi.

Peki bunların hepsi ne anlama geliyor? Görünüşe göre yapay zeka devrimi hız kazanıyor ve yatırımcılar potansiyeline büyük bahisler oynuyor. OpenAI ile bağlantıları olan Worldcoin şu anda dalganın üzerinde sörf yapıyor, ancak zirvede kalabilecek mi? Bunu zaman gösterecek, ancak kesin olan bir şey var: yapay zekanın geleceği ve kripto dünyasını etkisi heyecan verici görünüyor!

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir