Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.091
% 2.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.091
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Worldcoin Singapur’da Hizmete Girdi!

Worldcoin,Arjantin,WLD,iris taramak,Kenya

Singapur, Worldcoin’in kimlik doğrulama hizmetine ev sahipliği yapmaya başlıyor. Platform, Hindistan‘daki operasyonlarını küçülttükten sonra Singapur sakinlerine iris tarama hizmetini sunmaya karar verdi.

Dikkatinizi Çekebilir: “Vitalik Buterin: Ethereum’da Değişiklik Şart!”

Worldcoin’in resmi açıklamasına göre, Singapur’da iris tarama orbs’ları, Hindistan’daki geçici duraklamanın ardından beş noktada kullanılmaya başlandı. Bu genişleme, platformun dünya genelindeki hizmetlerini istikrarlı bir şekilde artırma hedefinin bir parçası.

Worldcoin, şu anda ABD dahil 11 ülkede kimlik doğrulama hizmeti sunuyor. Ancak, bazı ülkeler, gizlilik endişeleri nedeniyle projeyi askıya aldı, aralarında Kenya da bulunuyor.

Projenin başladığı 2021’den bu yana, Temmuz 2023’teki resmi lansman öncesinde iki milyondan fazla kişi kayıt oldu. Lansman tarihinde ise beş milyondan fazla kişi kimliklerini kullanarak hesap oluşturdu.

Worldcoin’in yaratıcısı Sam Altman, geçtiğimiz kasım ayında şirketten uzaklaştırıldı, ancak bu değişiklik bir dizi istifa ve protesto sonrasında 12 gün sonra geri alındı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri buraya tıklayarak Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir