Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.884
% 0.70
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.884
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Wealthsimple, Shiba Inu (SHIB) Listelediğini Duyurdu

Toronto merkezli çevrimiçi kripto varlık işlem platformu Wealthsimple, Perşembe günü yaptığı açıklamada, Shiba Inu’yu listelediğini duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Wealthsimple, Temmuz 2020’de kripto para ticaretine işine girerek Wealthsimple Digital Assets adlı yan kuruluşunu kurdu. Başlangıçta, Bitcoin ve Ethereum ile ticarete izin verdiler.

Şirket Haziran ayında, kripto para yelpazesini genişletmek için Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu’ndan (OSC) onay aldı. Ardından Solana, Cardano ve Dogecoin de olmak üzere 14 yeni dijital varlığı listeledi.

Geçen ay şirket, emeklilik planlarına kripto para birimi tabanlı borsada işlem gören fonları da ekledi.

Wealthsimple, 1,5 milyondan fazla kullanıcıya sahip

2014 yılında kurulan popüler çevrimiçi ticaret platformu, kullanıcıların kripto para birimlerini diğer cüzdanlara çekmelerine izin vermediği için eleştirilere maruz kaldı, bu durum Robinhood için de geçerli. 1,5 milyondan fazla kullanıcıya sahip platformun müşterileri, yalnızca uygulama içinde kripto para ticareti yapabiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir