Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.515
% 2.89
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.515
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

CryptoDiffer, Son 30 Günde En Çok Geliştirme Aktivitesine Sahip 3 Altcoini Sıraladı

CryptoDiffer, son 30 günde en aktif olarak geliştirilen üç blokzincirini #Kusama, Polkadot ve Cardano olarak sıraladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Önde gelen kripto varlık platformlarından CryptoDiffer, son 30 günde en aktif geliştirici etkinliğine sahip zincirleri sıraladı. Platformun verilerine göre, 130’dan fazla Github önerisi ile bu zincirler, Polkadot’un deney ağı Kusama, Polkadot ve Cardano oldu. Diğer taraftan Ethereum gibi bazı kripto varlıklar da 100 öneri eşiğinin üzerine çıktı. Ancak son zamanlarda gerçekleştirdiği fiyat yükselişi ile dikkatleri üzerine çeken Solana, 95 öneride kaldı.

Kusama’nın piyasadaki en çok geliştirilen proje haline gelmesinin sebebi bir deney ağı olması. Geliştirme ve güncellemeler Polkadot ana ağında yayımlanmadan önce, Kusama ağında test ediliyor. Diğer taraftan Polkadot, 11 Kasım’da parachain açık artırmalarını başlatmayı planlıyor. Cardano ise, akıllı sözleşme teknolojisinin hızla gelişmesi ve ağda başlatılacak merkeziyetsiz uygulamalar için bir çerçeve oluşturmaya çalışıyor.

Ancak bilindiği üzere, geliştirme faaliyetleri fiyata hemen yansımıyor. Kusama ve Polkadot parachain açık artırmaları nedeniyle piyasanın iyi performans gösterenleri arasında olsa da Cardano birkaç haftadır belirli bir aralıkta hareket ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir