Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$67.220
% 2.11
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 67.220
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Warren ve Ocassio-Cortez Düzenleyicilerden Açıklama İstedi

ABD’li milletvekilleri, düzenleyici konumundaki bir kişinin sektörde iş aramasının ne kadar süreyle yasaklandığını sordu ve konu hakkında düzenleyicilerden açıklama istedi.

ABD Senatörü Elizabeth Warren ve temsilci Alecandria Ocasio-Cortez, düzenleyicilerden kripto endüstrisinde rol alan eski çalışanlarla ilgili kuralların netleştirilmesini istedi.

ABD’li Milletvekilleri Düzenleyicilerden Açıklama İstedi

Milletvekilleri mektubu neredeyse tüm federal mali düzenleyicilere gönderdi. Milletvekilleri, kripto endüstrisini düzenlemeye dahil olan kişilerin sektörde ne kadar süreyle iş aramasının yasak olduğunu sordular. Bu konudaki çizgilerin netleştirilmesini istediler.

Mektuba destek verenler ve milletvekilleri, kripto firmalarının lobicilik çabalarına karşın bir şeyler yapmak istiyorlar. Bu konuda eski finansal düzenleyicileri ve hükümet yetkililerinin atanmasından korktuklarını belirttiler.

Mektupta konudan şu şekilde bahsediliyor:

“Kripto endüstrisinde, döner kapının politika oluşturma sürecini bozma ve halkın mali düzenleyicilerimize olan güvenini baltalama riskinden endişe duyuyoruz”

Milletvekillerinin bu mektubu, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC), Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’na (CFTC), Hazine’ye, Federal Rezerv’e, Federal Mevduat Sigorta Kurumu’na (FDIC) ve Para Birimi Denetleme Ofisi’ne (OCC) gönderildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir