Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.214
% 1.53
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.214
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Walken Proje İncelemesi

 

WALKEN

Yepyeni bir Move To Earn projesi olan Walken, 50 milyondan fazla oyuncuya sahip bir ekip tarafından oluşturulmuş mobil uygulama kazanmak için bir oyun ve alıştırmadır.Oyun , gerçek hayattaki spor aktivitelerini çevrimiçi oyun oynama ve kripto kazanma ile birleştirir.

Kullanıcılar, egzersiz ve uygulama içi oyun oynama için WLKN jetonları ile ödüllendirilir ve oyundaki karakterler NFT’lerdir, bununla sizler bir yandan jeton kazanırken ama aynı zamanda NFT pazar yerlerinde alınıp satılabilen NFT’lere de sahip olabiliyorsunuz.

Walken platformunun gerçek gücü, DeFi ile doğrudan entegrasyon sunmasıdır. Yeni kripto sahiplerini tokenlerden daha fazla kazanmaya teşvik edecek platformlar daha sağlıklı bir yaşam tarzı yaşamaktan alırlar.Walken coin nedir? WLKN coin projesi ve yol haritası - Haber365

 

Walken projesinin neyi amaçladığını öğrendikten sonra isterseniz  Walken uygulamasına da göz atalım:

Kullanıcılara, ilk piyasaya çıktıklarında Kullanımı Ücretsiz, benzersiz bir CAThlete sağlanmaktadır.

Kullanıcıya günlük sınırlı sayıda can verilmektedir ve uygulamada harcanan bu canlar belirli bir saat aralığında tekrar dolmaktadır . Her savaştığınızda sizler bir canınızı savaşta harcamış olursunuz. Kullanıcılar daha fazla savaşa katılmak için NFT’markette Cattletes satın alabilir.

Pazar yeri sayesinde  iki CAThlet’i melezlemeyi seçebilirsiniz ve bunun yanında pazar yerinde ki NFT ler sayesinde sahip olduğunuz CAThlete avatarları güçlendirebilir ve rakiplerinize karşı yenilmez olabilirsiniz.

NFTs in Walken. What is NFT? | by Walken | Medium

WLKN, bir kullanıcının performansını geliştirmek için kullanılan, değiştirilebilir bir yönetişim ve bahis belirtecidir. Walken uygulamasında maceralar ve basitleştirilmiş olarak kullanmak için gelir anlamında bir jeton sağlar. WLKN token sahipleri, Projenin geleceği ve daha fazla ilerlemek seviye atlamak ve güçlenmek ,daha fazla  ödül kazanmak için WLKN harcarlar. Kullanıcılar jetonu yalnızca savaşlara katılarak kazanabilirler.

Walken Projesinin takım kısmından bahsedecek olursak ; Alexey Kulevets (Kurucu ve CEO), Alexey Porodzinsky(Kurucu Ortak ve BizDev Direktörü), Konstantin Kozlovski(Kurucu Ortak ve Ürün Direktörü) için bulunduğu bir ekip vardır.

Walken Projesinin yatırımcıları ve ortaklarından bahsedecek olursak ; Aralarında Moon Holdings,Huobi Ventures,YGG SEA,Infınıty venture crypto gibi büyük ortakların bulunduğunu söyleyebiliriz.

Walken projesinin İçinde bulunduğumuz dönem içerisindeki hedeflerine de bir göz atalım isterseniz :

*Dönüşüm ve yenilerini oluşturmak için CAThlet’leri melezleme yeteneğini başlatmak.
*Hazine Fonu(rastgele NFT ganimet öğelerini oyunculara vermek).
*İlk borsa listelemelerini gerçekleştirmek.
*Fiat parası için NFT satın almayı sağlayan Fiat protokolünü oluşturmak.

Coinmuhendisi olarak bizler sizin için Paramuhendisi kanalımızda Walken uygulamasının detaylı videosunu hazırladık. Detaylı bilgi edinmek için kanalımızda ki Walken uygulama videomuzu izleyebilirsiniz.👇

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir