Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.583
% 5.71
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.583
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Wabi Coin (WABI) Nedir?

Wabi Coin (WABI), markalar ve insanlar arasında gerçekçi ilişkiler kurulmasına yardımcı olan bir dijital token projesidir. Markaları ve müşterilerini birbirine bağlayan Wabi ekosisteme katkı sağlamayı hedefliyor. Wabi platformu sayesinde kullanıcıların adil, gizli ve güvenli bir şekilde değer aktarımında bulunabilmesi mümkün hale geliyor. Ekosistemde sunulan çok sayıda araçtan faydalanan kullanıcılar kendi tüketimlerine yönelik değerlendirmeler yapabiliyor. Bu içerikte Wabi platformundan ve ekosisteme kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Platformun kripto parası WABI token’ler de değineceğimiz konular arasında yer alacak.

Wabi projesi, markalar ve kullanıcıları arasında kaliteli bir değer aktarım hizmeti sağlamayı hedefliyor. Ekibin oluşturduğu ekosistemde bu hedefin gerçekleşmesi için ne gerekiyorsa yapılıyor denilebilir. Wabi platformundan faydalanan firmalar mevcut reklamcılık giderlerinden tasarruf edebilecek. Öte yandan platformu kullanan tüketiciler ise kendi tüketim alışkanlıklarının farkına varacak. Bu sayede ortaya ekosistemin bütün bileşenlerinin süreçten kar elde ettiği bir sistem meydana geliyor. Wabi’nin oluşturduğu bu ekosistemin adı Taeltech platformu olarak biliniyor. Bu ekosistemde yer alan kullanıcıların değerlendirmeleri firmalar tarafından inceleniyor. Böylece firmaların ürünleri hakkında birinci ağızdan eleştiri alması mümkün hale geliyor. Piyasa uzmanları bu durumun ürün kalitesini artırıcı bir etkiye sahip olacağını öngörüyor. Ekosistemde bulunan tarafların karşılıklı kar elde etmesi Wabi ekosisteminin temelini oluşturuyor. Bunun yanında kullanıcıların basit prosedürleri takip ederek WABI token cinsinden ödül kazanmalarına da imkan verilmiş. Bu duruma örnek vermek olarak barkot okutma yöntemi gösterilebilir. Buna göre kullanıcılar kullandıkları ürünlerin barkotlarını okutarak ödül kazanabiliyorlar. Bunlara ek olarak çeşitli anketlere katılarak, etiketleri taratarak ya da yeni kullanıcılara referans olarak da WABI token kazanmak mümkün.

Wabi coin (WABI) projesinin temel hedeflerinden birisi de sahtecilikle mücadele olarak dikkat çekiyor. Wabi ekibinin kurduğu benzersiz ekosistem sayesinde kullanıcılar bir ürünün orijinalliğini basit birkaç adımı takip ederek kontrol edebilecek. Üstelik bunu yaparken de ödül kazanmaları imkanı bulunuyor.

Wabi Coin (WABI) Ne Zaman Başlatıldı?

Wabi Coin (WABI) projesi ilk olarak 2013 yılında hayata geçirildi. Alex Busarov ve Yaz Belinskiy tarafından kurulan proje kısa sürede başarı basamaklarını tırmandı. Bu iki ismin mazisi lise yıllarına dayanıyor. İkili daha sonra Londra Ekonomi Okulunu beraber bitiriyor. Her birinin dünyadaki prestijli projelerde ayrı ayrı danışmanlık yaptığını görüyoruz. Tüketici davranışları üzerine de çalışmaları bulunan bu ikili daha sonra tecrübelerini blockchain teknolojisinin benzersiz ekosistemine dahil etmek istedi. Wabi projesinin geliştiricileri motivasyonlarını sektörde daha adil ve kullanışlı bir platform bulunması ihtiyacından aldı. Sonuç olarak da ortaya şimdiki Wabi Coin platformu çıktı. Bu platform dünyanın dört bir tarafındaki kullanıcılarına hizmet ediyor. Blockchain ağlarını bir araya getiren Wabi sahtecilikle de mücadele ediyor.

Wabi Coin (WABI) Nasıl Çalışır?

Wabi Coin (WABI) platformunun temel çalışma mantığı, kullanıcılar ile markaları bir araya getirmek üzerine kurulu. Kullanıcılar firmaların ürünleri hakkında görüşlerini bildiriyor. Firmalar da kullanıcılara bunun karşılığında ödüller sağlıyor. Bu alışverişe Wabi platformu ev sahipliği yapıyor. Ayrıca kullanıcılar Wabi token’lerini bu platformda markaların ürünleri için de harcayabiliyor. Sonuç olarak ortaya sürdürülebilir ve dinamik bir ekosistem çıkıyor. Kullanıcılar ekosistem dahilinde gerçekleştirecekleri belirli adımların ardından Wabi token kazanabiliyorlar. Bu token’leri yine ekosistem dahilinde harcayabilmeleri de mümkün. Barkot tarama, ankete dahil olma, etiket tarama ve referans olma yöntemleri kullanıcılara WABI token sağlayabilecek seçenekleri oluşturuyor. Buna göre bu işlemlerden herhangi birisini yerine getiren Wabi kullanıcıları, bunun karşılığında WABI token cinsinden ödüller alıyor. WABI ekosisteminde token’lerinizi harcayabilmeniz için de çok sayıda seçenek yer alıyor.

Wabi projesinin web sayfasında yer alan verilere göre WABI token’lerin benimsenme oranının arttığı bilgisi geçiyor. Ekosistemde kilitlenen WABI token miktarının devamlı artış göstermesi bu cümleyi destekler nitelikte. Wabi ekosisteminde şimdiye dek çok sayıda başarılı ortaklığa imza atıldığını da belirtelim. Bu ortaklıklar arasında dünyaca ünlü isimler de yer alıyor. Taeltech ise Wabi ekibinin meydana getirdiği ekosisteme verilen isim. Bu ekosistem işletmelerin de birbirleriyle iletişim halinde olabilecekleri bir altyapı olarak biliniyor. Taeltech platformunu kullanan tarafların anlık ve güvenli veri paylaşımı yapabilmesi mümkün hale getirilmiş. Son olarak Wabi ekosisteminin ürün geliştirme ve pazarlama piyasasını derinden sarsacak potansiyelde olduğunu belirtebiliriz.

Wabi Coin (WABI) Fiyatı

Wabi Coin (WABI) platformunun kripto parası WABI token’lerin fiyatı haberin hazırlandığı anda 0.21 dolar civarındaydı. Kripto paranın şimdiye dek gördüğü en yüksek fiyat ise 5.1 dolar olarak ölçüldü. WABI token’lerin piyasadaki diğer kripto paralara göre daha oynak bir yapıya sahip olduğunu söylemek mümkün. 2021 yılının kasım ayı itibariyle bu token son bir yıl içerisinde en düşük 0.062 dolardan alınıp satıldı. Ekibin Wabi coin projesi için hazırladığı tanıtıcı evraklarda yer alan veriler de bu kripto para için bir şeyler söylüyor. Buna göre WABI token’ler piyasaya toplamda 100 milyon adet arz edilecek. Bu miktarın tamamının şimdiye dek dolaşıma dahil edildiğini görüyoruz. Yani başka bir deyişle piyasaya yeni WABI girişi yapılamayacak.

Wabi Coin (WABI) Nereden Alınır?

Wabi Coin (WABI) platformunun kripto parası WABI token’ler çok sayıda borsa platformu üzerinden kolaylıkla satın alınabilir. Bu platformlar arasında Binance başta olmak üzere Bitglobal, CoinDCX, CEX.IO ve Pionex gibi isimler yer alıyor. Dünyanın en büyük borsa platformlarından Binance bu kripto para için BTC ve BNB ile işlem imkanı sunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir