Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.949
% 0.64
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.949
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

W Token Kara Borsaya Düştü! Fiyatı 1 Doları Aştı!

W Token Kara Borsaya Düştü! Fiyatı 1 Doları Aştı!

Henüz Wormhole tarafından net bir dağıtım tarihi açıklanmamasına rağmen, spekülatörler W token alıp satmaya başladı. Kripto piyasasında büyük ilgi görmesi beklenen token, henüz dağıtılmamış olmasına rağmen tezgah üstü (OTC) piyasalarda 1 doların üzerine çıktı.

İlginizi Çekebilir: Wormhole Nedir? Zincirler Arası İletişim!

Whales Market verilerine göre, yazının yazıldığı sırada spekülatörler toplam 248.300 dolar değerinde “W token” şeklinde görünen varlıklarla işlem yaptı. Ancak bu işlemlerin borç senedi niteliğinde olan IOU (I Owe You) mu yoksa başka bir şey mi olduğu belirsiz.

Wormhole henüz airdrop’a hak kazanan cüzdanların listesini yayınlamadığı için, satıcıların da gelecekteki W token sahipleri olup olmadıkları netlik kazanmıyor. Platformadaki işlem geçmişine göre W token‘ın ortalama satış fiyatı ise 1.1 dolar seviyesinde seyrediyor.

Wormhole ekibi yerel token’ı W‘nin 1.7 milyar (toplam arzın %17’si) kadarını topluluk airdrop’u ve lansmana ayırdı. İlk dolaşımdaki arz ise 1.8 milyar W token olarak belirlenecek. Protokol, başlangıçta 1.8 milyar W token ile dolaşıma başlamayı planlıyor, kalan %82 ise başlangıçta kilitli kalacak. Bu kilitli tokenler dört yıllık bir süre boyunca kademeli olarak piyasaya sürülecek.

W token’ların dağıtımı hem Ethereum’un ERC-20 standardında, hem de Solana’nın SPL’sinde gerçekleşecek. Token tahsis planında en büyük pay, %31 ile ekosistem ve kuluçka programlarına ayrılırken, bunu %23,3 ile kurum hazinesi ve %12 ile kilit katılımcılar takip ediyor. Ancak Wormhole’un dağıtım planının spesifik detayları şu an için gizliliğini koruyor.

2021 yılında kurulan Wormhole, farklı blok zincir ağları arasında karşılıklı çalışabilirliği ve iletişimi kolaylaştıran bir çapraz zincir protokolü olarak faaliyet gösteriyor.

Coin Mühendisi Katıl üyelerine özel ayrıcalıklar için, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir