Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.413
% 0.51
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.413
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Voyager Ve BinanceUS Anlaşması Çözülüyor

Voyager Digita

Voyager firmasının BinanceUS tarafından satın akınması için yapılan anlaşmaya gelen itirazlar son bularak nihai anlaşma sağlandı.

İflas eden kripto firması Voyager Digital, işleri yoluna koymak için geçtiğimiz aylarda BinanceUS ile 1 milyar dolarlık bir satın alım anlaşması imzalamıştı. Satın alım süreci başlamadan ABD düzenleyici kurumları yapılan anlaşmaya itiraz etmiş ve süreç mahkemeye taşınmıştı.

Son gelen bilgilere göre taraflar arasında uzlaşma sağlanmışa benziyor.

9 Nisan’da New York Bölge Mahkemesi’ne yapılan bir başvuruyla, Voyager, Teminatsız Alacaklılar Resmi Komitesi ve ABD hükümeti, anlaşmanın planlandığı gibi ilerleyebileceği konusunda anlaştı.

Ancak, hükümetin Voyager’ın belirli yasal yükümlülüklerden muaf tutulmasına ilişkin koşullar olduğu belirtildi. Bu koşullara ilişkin bir temyiz süreci devam ediyor. Voyager Resmi Teminatsız Alacaklılar Komitesi, tüm tarafların bu koşula uyduğu ve çözüm üzerinde mutabık kaldığı yönünde açıklamalar yaptı.

Bu anlaşmanın Voyager için önemli olduğu söylenebilir. Şirket, borç verme işlemleri yaparken büyük bir risk almış ve sonunda iflas etmişti. Ancak dijital varlıklarının satışı, şirkete yeni bir başlangıç yapma fırsatı sunabilir.

BinanceUS ile yapılan anlaşmanın tam olarak ne zaman tamamlanacağı henüz bilinmiyor. Ancak tüm tarafların çözüm konusunda anlaşmış olması, işlerin hızlı bir şekilde ilerlemesi için olumlu bir işaret olarak yorumlanabilir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir