Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.789
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.789
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Voyager Eleştirileri ‘İkiyüzlülük ve Küstahlık’ Olarak Nitelendirdi

Voyager

İflas eden kripto kredi kuruluşu Voyager, Binance US ile 1 milyar dolarlık satın alım anlaşması hakkında yapılan eleştirileri ikiyüzlülük ve küstahlık” olarak nitelendirdi.

Temmuz ayında ABD’de 11. bölüm iflas başvurusunda bulunan kripto para borç vereni Voyager Digital Ltd.  1,022 milyar ABD Doları değer biçtiği varlıklar için Binance.US tarafından yapılan bir teklifi kabul ettiğini açıklamıştı.

Anlaşmaya iflas eden kripto borsası FTX’in ticaret kolu Alameda Research’ün yanı sıra ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Adalet Bakanlığı (DoJ) ve çok sayıda eyalet düzeyindeki düzenleyici tarafından karşı çıkılmıştı.

Voyager, SEC’in yanı sıra New York, Teksas ve Vermont’tan mali düzenleyiciler ve DoJ’un iflas bölümü olan U.S. Trustee tarafından Binance.US’nin anlaşmayı karşılayıp karşılayamayacağı konusunda dile getirilen şüphelerin “yersiz” olduğunu söyledi.

“İtirazcılara halihazırda sunulan önemli bilgileri görmezden gelirken, asılsız ve doğrulanmamış medya raporlarına dayanan Açıklama Beyanı itirazlarını yükseltmek, Binance.US İşlemini baltalamak ve Binance.US’ye saldırmak için çıplak bir girişimdir.”

FTX’in İtirazına Karşı Sert Bir Tavır Takınıldı

Alameda’nın anlaşmaya ABD iflas yasasında belirtilen alacaklılar hiyerarşisini ihlal ettiği gerekçesiyle karşı çıkma girişimine Voyager, “en iyi haliyle ikiyüzlülük ve küstahlık” ayrıca “anlamsız” olduğu belirterek karşı çıktı. FTX ve Alameda, 11 Kasım’da iflas ilan etmeden önce Voyager’ı kurtarmaya çalışmıştı.

Alacaklılarını temsil eden bir komite tarafından desteklenen Voyager, Binance anlaşmasının, değişken bir kripto piyasasında mülk tarafından borçlandırılanlar için mevcut en iyi seçeneği temsil ettiğini söyledi ve daha sonra daha iyi bir seçeneğin belirlenmesi durumunda anlaşmadan kaçış yollarının hala bulunduğunu ekledi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Voyager Eleştirileri ‘İkiyüzlülük ve Küstahlık’ Olarak Nitelendirdi” te bir düşünce

  1. Pingback: ABD, Binance US'nin Voyager'ı Satın Almasını Onayladı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir