Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.170
% 2.07
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.170
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Virtual Tourist (VT) Nedir? Nasıl Çalışır?

Virtual Tourist VT Nedir

Virtual Tourist (VT) yani sanal turizm, gerçek dünya deneyimlerinin maliyetlerini ve zaman alıcı süreçlerini ortadan kaldırarak seyahat endüstrisinde devrim yaratmayı amaçlamaktadır. Bu teknoloji, insanların seyahat yerleri seçimleri üzerinde güçlü bir etkiye sahiptir ve destinasyonların tanıtımı için değerli bir pazarlama aracı olarak kullanılabilir. VT, dünyanın dört bir yanındaki yerel makamlarla bağlantı kurarak hem şehirlerin hem de platformların yararına işleri yönetebilir ve geliştirir.

Virtual Tourist ayrıca, aynı kültürleri sevenler için sosyalleşme uygulaması olmayıda amaçlamaktadır. Herkes için özellikle yaşlılar ve hareket kabiliyeti kısıtlı kişiler için birçok destinasyona sanal olarak erişilebilirlik sağlayacak. Sanal turizm kavramı, ulaşımdan kaynaklanan gereksiz sera gazı emisyonlarını azaltarak sürdürülebilirliği destekleyecek ve gelecekte yeşil enerji trendinin bir parçası olacak.

VT’nin eğlence ve öğrenme konsepti gençlerin eğitiminde ortak bir trend haline gelecek. Sanal turlar, tarihi yerleri, müzeleri ve diğer kültürel alanları keşfetmek için interaktif bir yol sunacak. Bu sayede, öğrenciler eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde öğrenirken dünya kültürleri hakkında bilgi sahibi olabilecekler.

Kısacası, sanal turizm teknolojisi seyahat endüstrisinde büyük bir değişim yaratıyor ve gelecekte daha da önem kazanacak. Hem seyahat endüstrisi hem de kültürel alanda kullanımı artarak insanlara dünya keşfetme fırsatı sunacak ve aynı zamanda sürdürülebilirliği destekleyecektir.

Virtual Tourist (VT) Özellikleri

GameFİ & NFT

Tourist Cats NFT Virtual Tourist VT Token sahipleri için oluşturulmuş bir NFT projesidir

VT, sahiplerine 3D riglenmiş avatarlarına erişim sağlayacak sınırlı NFT’lere sahiptir. VT NFT sahipleri ayrıca NFT’lerine yansıyan gerçek bir değer yaşayacaklardır.
NFT’leri pazaryerlerinde alıp satabilecekler ya da elde tutabilecekler ve devasa avantajlardan yararlanabilecekler.

Virtual Tourist

VT uygulaması Unreal Engine ile geliştirilmektedir. 3D modeller ve oyun geliştirmenin ilk aşamaları şimdiden başladı. Trailer ve Beta testi 2022 yılının ikinci çeyreğinde de başlayacak. İnsanlar ilk durağımız olan Ayasofya’ya seyahat edebilecek. Amacımız PC ve VR pazarları için en iyi oyun mağazalarında listelenmek.

İnsanlar yakın gelecekte VT metaverse’ in sonsuz olanaklarında sosyalleşebilecek, oynayabilecek, öğrenebilecek, alışveriş yapabilecek ve seyahat edebilecek. VT’nin metaverse’ ine katılacak olan kullanıcılar, oyundaki başarımları için VT Token’ları ile ödüllendirilecektir.

Dünyanın heryerinden insanlar Vt’nin dijital metaverse dünyasında birlikte oynayaıp sohbet edebilecekler. NFT’ler, insanların farklı kişiliklere bürünme isteği nedeniyle oldukça önemlidir.

VT’nin özel NFT avatarları olacak. Bu avatarlar sadece jpg’ler değil, aynı zamanda avatar olarak kullanılacak benzersiz 3D rig’lenmiş modeller için kullanım hakkının mülkiyet kanıtıdır.

Tokenomics

Coinmarketcap verilerine göre:

Toplam Arz: 739,546,347

Maximum Arz: 800.000.000

Virtual Tourist Tokenomics

Projenin Whitepaper detaylarına bağlantı aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Takım Detayları

Virtual Tourist; Altuğ İşler ve Oytun Es tarafından 2021 yılında kurulmuştur. 2017 yılında kripto para ve blockchain alanında içerik üreterek, Türkiye kripto para ekosisteminin büyümesine katkı sağlamışlardır.

Virtual Tourist team

Güncel Coinmarketcap verileri:

Virtual Tourist (VT) Nereden Satın Alınır?

VT token’ a Pancakeswap, Bitget gibi borsalar aracılığı ile sahip olabilirsiniz.


Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir