Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.428
% 0.62
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.428
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Veriler Şaşırttı: Türk Yatırımcılar Bu Altcoin’lere Koştu!

Kripto para birimlerine ilişkin bilgilerin toplandığı bir platform olan Coingecko tarafından paylaşılan veriler geçtiğimiz hafta boyunca Türkiye’de en çok aranan altcoin projesini ortaya koyuyor. Coingecko’ya göre Napoli Fan Token ülkemizde en çok aranan kripto para birimi oluyor.

Türkiye’de en çok aranan altcoin projeleri

Bitcoin ve genel kripto piyasasında son zamanlarda yüksek bir volatilite gözlemleniyor. Bununla birlikte kripto para platformu Coingecko’nun paylaştığı verilere göre ülkemizde bu hafta içinde en çok aranan altcoin’ler arasında ilk sırada Napoli Fan Token yer alıyor. Kripto platformunun verilerine göre ikinci sırada ise BlockBank yer alıyor. Napoli Fan Token yazım sırasında 5,90 dolardan, BlockBank ise 0,0229 dolardan işlem görüyor.

Ünlü kripto platformuna göre Türkiye’de en çok aranan altcoin projeleri arasında ayrıca Duel Network, NEAR Protocol, PolkaWar, Polkastarter gibi projeler de yer alıyor. Bu altcoin’lerden Duel Network yazım sırasında 0,1217 dolar, NEAR Protocol 15,30 dolar, PolkaWar 0,0911 dolar ve Polkastarter 1,50 dolardan işlem görüyor.

Dünya genelinde hangi altcoin’ler göze çarpıyor?

Kripto para piyasasındaki yüksek volatiliyeye rağmen pek çok yatırımcı piyasayı hala yakından takip ediyor. Coinmuhendisi.com olarak verilerini yakından takip ettiğimiz Coingecko’ya göre Türkiye’de en çok aranan diğer altcoin’lerden bazıları ise SuperRare, SOLAPE Token, BENQI ve Baby Doge Coin oluyor. SuperRare adlı altcoin yazım sırasında 0,6741 dolardan, SOLAPE Token 0,0074 dolardan, BENQI 0,0489 dolardan ve memecoin Baby Doge Coin ise 0,000000002617 dolardan işlem görüyor.

Ünlü kripto platformu Coingecko’ya göre dünya genelinde en çok aranan altcoin projeleri arasında STEPN, Cult DAO, dotmoovs, Moonbeam, Neutrino USD, Waves, vEmpire DDAO ve NEAR Protocol sayılabilir. Dünya genelinde ayrıca Lunar, BNB, Solana, Terra, Avalanche, Polygon, Ethereum, Fantom ve ApeCoin gibi popüler altcoin’ler de yakından takip ediliyor. Lider altcoin Ethereum yazım sırasında son 24 saatte yüzde 9,08’lik düşüş oranıyla 2.993,90 dolardan işlem görüyor. Öte yandan kripto piyasası, son düzeltmenin ardından toparlanmaya çalışıyor. Bununla birlikte pek çok kripto para hala düşüş eğilimini sürdürüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version