Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.654
% 5.86
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.654
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Uzman: Bu 2 Altcoin, Bir Sonraki Bitcoin Olabilir!

Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) gibi yüksek uçucular, dijital para birimi arenasına bireysel ilgiyi gerçekten çekti. Bir kripto uzmanına göre, bu iki meme coin’i bazı yönlerden Bitcoin (BTC)’den daha iyi! Uzmanın görüşlerini okuyucularımız için hazırladık.

Shiba Inu ve Dogecoin, kripto piyasasına bireysel ilgiyi çekti

Bitcoin ve Ethereum, son iki yılda kripto piyasa değerindeki nominal artışın önemli bir bölümünü oluşturuyor. Bununla birlikte, SHIB ve DOGE gibi yüksek uçucuları, dijital para arenasına gerçekten bireysel ilgiyi çekti. Bitcoin, merkezi olmayan bir peer-to-peer ağ üzerine kurulu bir kripto para dalgasını başlatan bir trend belirleyici. Ancak bununla kalmadı. Aynı zamanda kripto paralar için fiili standart haline geldi.

Mevcut tek kripto para birimi olmadığı için, diğerlerini araştırmak ve Bitcoin dışında hangilerinin iyi durumda olduğunu bulmak çok önemli. Bazıları tarafından orijinal “meme coin” olarak görülen Dogecoin, fiyatının hızla artmasıyla 2021’de heyecan yarattı. Bu arada kripto para, bazı büyük şirketler tarafından bir ödeme şekli olarak kabul ediliyor.

Shiba Inu ise kendisini sadece bir meme coin’inden yeniden icat etme yolunda. Shiba Inu ekosistemi, SHIB tokenine çok ihtiyaç duyulan yardımcı programı vermek amacıyla son aylarda merkezi olmayan bir değişim (DEX) ve bir Non Fungible Token (NFT) inkübatörü başlattı.

Dogecoin Bitcoin (BTC)’den daha iyi

Dogecoin, Bitcoin’i bazı yönlerden çoktan yendi. Diğerlerinde ise DOGE, lider kripto para biriminin kilometrelerce gerisinde. Dahası, teknik platformlar oldukça benzer. Çünkü Dogecoin, yol boyunca yaptığı bazı ince ayarlarla, Bitcoin sisteminin uzak bir soyundan geliyor. Dogecoin, serbest kaldıktan sonra birkaç yıl içinde küçük fiyat artışları gördü. Ancak, 2021’in başlarındaki sosyal medya kasırgası sırasında spot ışığına girdi.

Dogecoin, önümüzdeki aylarda kademeli olarak düşmeden önce Mayıs ayında zirveye çıktı. Bu nedenle kripto piyasasında da öne çıkan oyunculardan biri oldu. Bununla birlikte, geliştiriciler, kripto paranın değer teklifini artırmak için ek kullanım durumları uygulamaya istekliler. Bu yüzden, Dogecoin’in beklentileri konusunda iyimser olmak için hala sayısız neden var.

Günün sonunda, bu iki kripto para biriminin çok sayıda ortak DNA’sı ve geçmişi var. Ancak gerçek dünyadaki fayda söz konusu olduğunda çok farklı. Dogecoin’in, verimli bir para transfer platformu olarak Litecoin veya Ripple’a meydan okuması mümkün. Ancak Dogecoin’in gelen enflasyonunu ve veri güvenliğine daha hafif odaklanmasını düşündüğünüzde bu hırs bile yetersiz kalıyor.

Shiba Inu’nun yükselişi

Tipik bir yılda, en iyi performans gösteren ve halka açık olmayan ve bir mikro başlık olmayan hisse senedi muhtemelen %2.000 veya belki biraz daha fazla kazanır. Ancak geçen yıl, Shiba Inu, yatırım yapılabilir bir varlıktan göreceğimiz en büyük bir yıllık kazancı elde etti. ‘Dogecoin katili’ ilan edilen SHIB, sert eleştirilere ve olumsuz yatırımcı analizlerine rağmen çok daha önemli olduğunu kanıtladı.

Shiba Inu, 2021’de büyük karlar üretti. Ayrıca, hızla yükselen karlarla kripto piyasasını şaşırttı. SHIB’in 2021’de durdurulamaz olmasının en belirgin nedeni artan görünürlüğüydü. Token, popülerlik ve piyasa değeri sıralamasında yükseldikçe, piyasa likiditesi ve yatırımcı topluluğu da yükseldi. Coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere Shiba Inu, topluluğu 2021’de 1 milyonu geçtiği için kutladı. Aslında, 2021’de Bitcoin ve diğer bazı büyük kriptoları geçerek en çok aranan kripto para oldu. Merkezi olmayan borsa ShibaSwap’ın Temmuz ayında piyasaya sürülmesi de amacına yardımcı oldu.

Google aramaları Bitcoin (BTC)’de ‘İlgi Eksikliği’ gösteriyor

Şu anda, bireysel yatırımcıların Bitcoin ilgisinin, en azından Google Trends verilerine göre son birkaç ayda düştüğü görülüyor. Dünyanın en büyük arama motorundaki sorgu sayısı, tipik olarak, en önemli boğa koşularının ortasında olay yerine ulaşma eğiliminde olan daha küçük yatırımcıların davranışını gösterir. Bu, 2017 yılının sonlarında BTC’nin o zamanki ATH’sine kabaca 20.000 dolar seviyesinde yükseldiği durumdu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version