Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$65.911
% 7.04
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 65.911
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

David Schwartz, Roger Ver’in Tutuklanması Hakkında Konuştu

David Schwartz Roger Ver

Ripple Baş Teknoloji Sorumlusu David Schwartz, Bitcoin Cash savunucusu Roger Ver’in İspanya’da kısa süre önce tutuklanması hakkında yorumda bulundu. Ver’in kişiliği ve eylemlerinin olası nedenlerinin yanı sıra bir ‘Bitcoin OG’ ile olan son teması hakkında açık bir açıklamada bulundu.

Schwartz ve şirketinin diğer yazarları, Roger Ver’in şimdiye kadar karşılaştıkları en iyi ve en samimi insanlardan biri olduğunu ve davranışının ahlaki ilkelerinin doğruluğuna olan güçlü inancının bir sonucu olduğunu belirtti. Bununla birlikte, insanların Ver’in etkisi hakkında farklı görüşlere sahip olduğunu, bazılarının onu olumlu, bazılarının ise olumsuz bir şekilde gördüğünü itiraf etti.

XRPL yaratıcısı, Roger Ver’in önemli vergi sorunları karşısında ahlaki pusulasını korumak için ABD’den kaçabileceği yönünde bir öneride bulundu.

ABD hükümetiyle ilk kez sorun yaşamaya başlamamızın önemli bir etken olduğuna inanıyorum. – 1 Mayıs 2024’te David Schwartz, @JoelKatz kullanıcı adıyla tweet attı.

Schwartz, Ver’e yönelik suçlamaların nedeninin ideolojik farklılıklar olduğunu öne sürdü ve bu da Roger Ver’in daha önce görüşleri nedeniyle takip edildiği fikrini destekledi. Özellikle de Ver’in Ripple’a erken katılımının, şirketin ABD yetkilileriyle erken çatışmalarında bir faktör olabileceğini öne sürdü.

ABD Adalet Bakanlığı yakın zamanda yayınladığı bir haber bülteninde, “Bitcoin İsa’sı” olarak da bilinen Ver’in İspanya’da tutuklandığını kamuoyuna duyurdu. Roger Ver, vergi kaçırmak ve posta dolandırıcılığı yapmakla suçlanıyor. İddianameye göre federal hükümet, Ver’in ABD Hazine Bakanlığı’nın dolandırılmasına yol açan bir plana dahil olduğu iddiası nedeniyle en az 48 milyon dolar kaybetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir