Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.209
% 0.30
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.209
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Usta Bitcoin Analisti Uyardı: Binance CEO’su Biliyor!

Usta Bitcoin analisti Ki Young Ju, Bitcoin fiyatı 2019’da 3.000 dolara düştüğünde Binance CEO’su CZ’nin neler söylediğini hatırlattı. Piyasanın ve yatırımcıların kan ağladığı geçiş ayı dönemlerinde, CZ her zaman düzeleceğini biliyordu…

Bitcoin dibi gördü mü?

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere son aylar, Bitcoin dahil tüm piyasa için zor bir dönem oldu. Bu esnada, lider kripto para, 2021’in sonlarında bulunduğu yere kıyasla değerinin çoğunu kaybetti. Pek çok analist ve trader, piyasanın aşırı düşüş duygularıyla bir “kripto kışı” dönemine girdiğini düşünüyor. Bu arada, en büyük düşüş yaklaşık bir hafta önce gerçekleşti. Bununla birlikte Bitcoin hafta sonu 20 bin dolarlık desteğinin bile altına düştü.

Şimdi, Binance CEO’su gibi tecrübelilerin üç yıl önce bu konuda konuşmasına ve aynı sözleri tekrarlamasına rağmen, yatırımlarının bir hiç olacağından endişelenen bazı yeni yatırımcılar sarsılıyor.

2019’da, önceki kripto kışında CZ bu amaçla bir tweet paylaştı. Önde gelen analitik firması Crypto Quant’ın analisti ve CEO’su Ki Young Ju gibi bazıları bunu ciddiye alıyor…

CZ’ye göre, Bitcoin piyasası ve Blockchain endüstrisi hala erken aşamalarında

CZ bunu, daha önce BTC’nin 3 bin dolara düştüğü 2019 kripto kışında söylemişti. Ki Young Ju, Bitcoin 20 bin dolar civarındayken bu teze tekrar atıfta bulunuyor. Ayrıca, 2019’da, piyasa tıpkı bugünlerdeki gibi kırmızı vaziyetteydi. Usta Bitcoin analisti Ki Young Ju, BTC 2019’da 3 bin dolar civarındayken Binance CZ’nin ifadesini vurguladı. 2019’da CZ, BTC’nin dibi bulduğunu ve topluluğa hala çok erken olduğumuzu söyledi. Yakın tarihli bir tweet’te CZ tecrübelerini şöyle aktardı:

2013’te tam olarak böyle düşündüm, “kahretsin, çok geç kaldım. Keşke diğer yatırımcılar gibi erken başlasaydım. Ve o zaman duyduğum aynı şeyi söyleyeceğim. Hala erkenciyiz, başlangıcın başlangıcı.

Şimdi Crypto Quant analisti ve CEO’su Ki Young Ju, Bitcoin 20.000 dolar civarında seyrederken, Binance CZ’den aynı tavsiyeyi duyduğunu, ancak yeni başlayanların zamanında hareket etmemeyi anlamadığını vurguluyor.

Tarih tekerrür ediyor mu?

Görünüşe göre, tarihin kendini tekrar etme yolu var ve acemiler en şanssız kurbanlar oldu. Ancak korkudan başka bir nedenden dolayı mağdur değiller. Bu, yeni başlayanlar arasında yayılan ve onları yatırımlarından vazgeçiren mevcut korkudan açıkça anlaşılmaktadır. Düşüşler sırasında her zaman “zayıf eller” kaybetmiştir.

Acımasız düşüşlerin ağır FUD ile geldiği ve piyasa dinamiklerini tam olarak anlamayan bazı yeni yatırımcılar, kripto piyasasının alevler içinde yükseldiğini ve sonsuza dek sona erdiğini düşünerek panik moduna giriyor. Panik halinde satıyorlar ve bu nedenle zarar ediyorlar. Boğa koşusu nihayet tekrar başladığında, sadece elde tutmayı başaranlar kar edebiliyor. Bugüne göre erken yatırımcılardan CZ’nin son günlerde vurguladığı şey budur. Ki Young Ju’da CZ’nin tahminlerinde halı çıktığına şahit olduğunu söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir