Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.088
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.088
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Bu 5 Altcoin’e Bakın: Bu Hafta Büyük Haberler Var!

Haziran ayının 4. haftasında gerçekleşecek en önemli altcoin haberlerinden bazılarını derledik. Yaklaşan kripto etkinlikleri arasında stratejik ortaklıklar, etkinlikler, ürün ve proje lansmanları yer alıyor.

Komodo, SparkPoint ve 3 altcoin projesinden haftanın haberleri

Açık kaynak atölyesi ve teknoloji sağlayıcısı Komodo, yakında hard fork’unu piyasaya sürmeye ve yükseltmeye hazırlanıyor. Buna göre yükseltme v0.7.2 (Longpan), 24 Haziran 2022’de gerçekleşecek.

Yükseltme ve hard fork duyurusunun bir parçası olarak Komodo, kullanıcılarından mümkün olan en kısa sürede en son sürüme yükseltme yapmalarını istedi. Komodo ayrıca tüm kullanıcılarına 23 ve 25 Haziran 2022 tarihleri ​​arasında tüm cüzdan hizmetlerini geçici olarak durdurmalarını tavsiye ediyor.

SparkPoint yeni cüzdan özellikleri duyurdu

Bunun yanında SparkPoint, SparkSwap v2’yi yakında piyasaya sürecek. Resmi lansmana hazırlık olarak, platformun SparkPoint Merch lansmanı ve DEX V2 erken ön izlemesi geçen hafta gerçekleşti. Bu yeni haftada SparkPoint, yakında çıkacak bazı yeni cüzdan özelliklerini piyasaya sürecek.

Crypto Expo Etkinliği

Ek olarak, 23 – 26 Haziran 2022 tarihleri ​​arasında Milano’da merakla beklenen Crypto Expo Etkinliği gerçekleşecek. Etkinliğin dört günü Bitcoin, altcoin, Web 3, DeFi ve NFT’ler hakkında daha fazla bilgi edinmeye ayrılacak. Fuar ayrıca hem İtalya’da hem de tüm dünyada kripto ekosisteminin liderlerini bir araya getiriyor.

Blocks.Space’in (BLS) yeni oyunu geliyor 

Bu arada, kripto oyun ekosisteminde yaklaşan yeni bir oyun var. Blocks.Space, bu yeni hafta Infinity savaş oyna-kazan (P2E) oyununu başlatacak. Sonuç olarak lansmanın, mevcut piyasa volatilite sorunlarının ortasında 21 Haziran 2022’de gerçekleşmesi planlanıyor. Blocks.Space aynı zamanda oyunlaştırılmış bir yield farming platformudur. Bu nedenle, ilgilenen kişiler, ilk savaş için ordularını hazırlayabilirler.

Internet Computer (ICP) NFT sergisi

Diğer yandan, NFT ekosistemi katlanarak büyümeye devam ediyor. Aynı zamanda, en büyük şirketlerin, bireylerin vb. dikkatini çekiyor. Internet Computer (ICP) yakında bir NFT sergisi açacak. Duyuruya göre sergi 24-25 Haziran 2022 tarihlerinde Arjantin’de gerçekleşecek.

Ayrıca sergide ICP ekosistemindeki sanatçılar ve projeler yer alıyor. Sergiyi Latin Amerika’nın ötesine ve dünyanın diğer bölgelerine taşımak için planlar devam ediyor.

MoonPay, NFT platformu HyperMint’ı piyasaya sürüyor

Son olarak, MoonPay Salı günü yaptığı açıklamada, HyperMint adlı yeni bir NFT platformu başlatacağını duyurdu. Ortaklar arasında Universal Pictures, Fox Corporation ve Snoop Dogg’s Death Row Records yer alıyor. Bu arada, yeni platform, büyük markaların, ajansların ve işletmelerin günde yüz milyonlarca NFT’yi basmasını (mint) sağlayacak. Aynı zamanda, daha önce Blockchain teknolojisini kullanarak aylar süren bir işlemin ölçeğini genişletiyor.

MoonPay CEO’su Ivan Soto-Wright, bu hafta New York’taki NFT.NYC konferansının açılış konuşmasında resmi duyuruyu yapacak. Coinmuhendisi.com olarak ayrıntıları bu makalede ele aldık.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir