Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.854
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.854
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Upbit Borsası Listelemesi Sonrası MINA’da Büyük Yükseliş!

mına

Güney Kore’nin en büyük kripto borsası Upbit, MINA’yı listeledi. Bu gelişme, Kore won paritesindeki MINA’nın büyük bir artış yaşamasına neden olurken aynı zamanda, Uzakdoğu merkezli OKX borsasında MINA’nın fiyatı, Binance’e kıyasla % 30 yakın yüksek seviyede bulunuyor. Bu durumun bazı yatırımcılara arbitraj imkanı sunduğunu da söyleyebiliriz.

MINA, artan kullanımdan bağımsız olarak sabit bir blok boyutunu korumak için tasarlanmış bir blok zinciri ana ağıdır.Mına blok zinciri işlemlerinin tüm geçmişini yalnızca sıkıştırılmış zk-SNARK kanıtlarını kullanarak doğrulamak, blok oluşturmayı mümkün kılar. Bu yöntem sayesinde düğümler, donanım kapasitelerinde sınırlamalar olmadan blok zinciri ağına katılarak veri kapasitelerini azaltabilirler.

İlginizi çekebilir: Mina Protocol (MINA) Nedir? Ne İşe Yarar?

Güney Koreli kripto yatırımcıları, bu sefer yükselen trendi Bitcoin’den Mina’ya taşıdılar. Güney Kore’de çeşitli altcoin’lerin değerini artırmasıyla bilinen borsa, gecenin yıldızı olarak Mina’yı seçti ve listeleme haberi ile birlikte MINA değerini % 80’den fazla artırarak fiyatını 0.86$ üzerine çıkardı.

MINA’nın bu yükselişinin arkasında Upbit borsasının bu altcoin’i listelemesi ve projenin yatırımcıların dikkatini çekmesi yatıyor. Upbit, MINA’yı Kore won paritesinde kullanıcılarına sunmaya başladı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir