Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.281
% 1.32
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.281
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Ünlü Şirket Paylaştı: Bu 11 Altcoin’e Yatırım Yaptı!

Bir ICO platformu olan Coinlist, 2022’nin yaz mevsimi için toplu altcoin tohum projelerini duyurdu. Geçtiğimiz gün erken saatlerde, sosyal ağ sayfaları aracılığıyla Coinlist, 2022 yazı için tohum projelerinin listesini açıkladı. İşte detaylar…

Coinlist, bu altcoin projelerine yatırım yapıyor

Coinlist duyuruyu yaptıkları blog yazısında, devam eden piyasa sorunlarına rağmen Andreessen Horowitz’in 4,5 milyar dolar toplayarak rekorları nasıl kırdığını vurguladı. Aynı zamanda, “Babel Finance, StarkWare ve Magic Eden gibi diğer girişimler, son bağış toplamalarında milyarlarca dolarlık değerlemeler elde etti,” ifadelerini kullandı. Coinlist’in 2022 yılı için yatırım yaptığı projeler ise aşağıdaki şekilde:

  • Arrow Markets: Opsiyon ticaret platformu.
  • TeleportDAO: Zincirler arası (cross-chain) varlık protokolü.
  • Candy Shop by LIQNFT: NFT pazaryeri.
  • Mystiko: Web3 gizlilik sağlayıcısı.
  • Decent: Müzik NFT platformu.
  • Loop Crypto: Otomasyon aracı.

Yatırımcılar kripto girişimleri hakkında hala umutlu

Coinlist’in blog yazısında yatırımcıların, azalan kripto fiyatlarına ve piyasadaki volatiliteye rağmen kripto girişimlerini hala sevdiği belirtiliyor. Kriptodaki “risk sermayesi” faaliyeti 2022’de yavaşlıyor gibi görünse de erken aşama kripto yatırımcıları daha az gürültü, daha fazla sinyal ve daha fazla kalite fırsatı olduğu için heyecanlılar. Birçoğu, kripto kışının endüstrinin daha geniş volatilitenin doğal bir parçası olduğuna ve bu fiyat düşüşlerinin barikatlar yerine küçük engeller olduğuna ikna olmuş durumda.

Örneğin Andreessen Horowitz, kriptoya adanmış 4,5 milyar dolarlık bir fon toplayarak son zamanlarda rekor kırdı. Yeni girişimler Babel Finance, StarkWare ve Magic Eden, en son bağış toplamalarında milyarlarca dolarlık değerleme elde etti. Bitcoin ödemelerine odaklanan bir girişim olan Lightspark, geçen ay 175 milyon dolarlık fonla sessiz sedasız yükseldi.

CoinList, CoinList Seed’i piyasaya sürdüğünden beri, programda Acala, Biconomy, Injective, Parsiq ve Rabbithole dahil olmak üzere 55’in üzerinde büyük girişimi ağırladığını aktardı. Katılımcı ekipler, 10 milyondan fazla kullanıcıya sahip CoinList topluluğuna geniş bir şekilde maruz kalma, diğer CoinList Seed şirketleriyle işbirlikleri, CoinList ortak ekosistemine erişim, mentorluk fırsatları ve kripto para sevgisinden yararlandı. CoinList Seed’de yer alan bu şirketlerin çoğu, üst düzey yatırım fonlarından para kazanmaya devam etti ve kripto ekosisteminde token’larını, protokollerini veya dApp’lerini yaygın bir şekilde benimsenerek başlattı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir