Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.429
% 0.41
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.429
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Ünlü Şirket, Bu Metaverse Coin’i Seçti: Ortaklık Yaptılar!

Fransız kripto cüzdan şirketi Ledger, popüler metaverse coin projesi The Sandbox’ın sanal gerçekliğini kullanarak insanları kripto güvenliği konusunda eğitecek.

Ledger, popüler metaverse coin projesi ile ortaklık kurdu

Kripto para donanım cüzdan sağlayıcısı Ledger, sanal dünyasında kripto eğitimini teşvik etmek için metaverse coin projesi The Sandbox ile ortaklık kurdu. Ledger’ın baş deneyim sorumlusu Ian Rogers, Pazartesi günü Non Fungible Conference ile haberi duyurdu. Yeni ortaklığın The Sandbox dünyasına güvenlik getirmeyi ve Ledger’a oyunda insanları kripto hakkında eğitmek için bir yer sağlamayı amaçladığını söyledi.

Ian Rogers, The Sandbox ve şirketin kurucu ortağı ve baş operasyon sorumlusu Sebastien Borget’e bu fırsat için teşekkür etti ve Ledger’ın ortaklığın bir parçası olarak SAND sahiplerine özel Ledger Nanos sağlayacağını belirtti. Ian Rogers ayrıca, ortaklığın en önemli bölümünün insanları güvenlik konusunda eğitmek olacağına dikkat çekti ve şunları söyledi:

Gerçek şu ki, eğitimli insanlar Ledger müşterisi oluyor ve bu yüzden tüm insanların güvende olmaları için ihtiyaç duydukları tüm eğitime sahip olduklarından emin olmak ve sahip oldukları bu inanılmaz hak ve özgürlüğü doğru bir şekilde yönetmek istiyoruz.

“Kendini korumak size gerçekten kişisel özgürlük verir, ama aynı zamanda sorumluluktur” diyen Ian Rogers, bunu doğru bir şekilde tutmak ve kaybetmemek için çok ciddiye alınması gerektiğini belirtti. Buna ek olarak Ledger sözcüsü şirketin daha sonraki bir tarihte ortaklık hakkında daha fazla ayrıntı açıklamayı planladığını söyledi.

Ledger, bir kullanıcının özel anahtarlarını depolamak için tasarlanmış fiziksel cihazlar olan dünyanın en büyük donanım kripto para cüzdanı sağlayıcılarından biri. Fransız şirket, faaliyetlerini Bitcoin (BTC) gibi geleneksel kripto para birimlerinin ötesinde aktif olarak genişletiyor ve Non Fungible Token’leri (NFT) desteklemek için hareket ediyor. Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere Mart ayının başlarında Ledger, tasarım gereği NFT’leri destekleyen yepyeni bir donanım cüzdanı olan Ledger Nano S Plus’ın sınırlı sayıda piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir