Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.411
% 0.21
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.411
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Önceden Bildirdik: Shiba Inu Bomba Haberi Duyurdu!

Popüler meme coin projesi Shiba Inu (SHIB) artık Bitcoin of America’nın bir parçası. Bitcoin of America, ABD çapındaki ATM’lerine Shiba Inu’yu ekleyeceğini duyurdu.

Shiba Inu da artık Bitcoin of America’nın ATM’lerinde

Bitcoin of America, 1 Nisan 2022’de resmi olarak bir tweet yayınlayarak, BÜYÜK bir şeyin geleceğini söylemişti. Coinmuhendisi.com olarak bugün okuyucularımıza, Bitcoin, Litecoin, Ethereum ve Dogecoin dahil olmak üzere resmi olarak dört kripto para biriminde gündelik nakit-kripto para hizmeti veren Bitcoin of America ATM’lerinin, meme coin projesi için destek eklemeye hazırlandığını haber verdik. Son gelen haberlere göre Bitcoin of America’nın ABD çapındaki ATM’lerine Shiba Inu’yu ekleme konusunun kesin olduğunu bildirdi.

Teaserdan sonra, SHIB destekli bir ATM’nin fotoğrafı tüm toplulukta dalgalar yaratmaya başladı. Dünden bu yana, bazı topluluk üyelerinin SHIB desteğinin görülebildiği BTM’lerin canlı kaydedilmiş videolarını paylaştığı da görülüyor.

Rastgele bir SHIB Topluluğu üyesi geçenlerde söylentileri doğrulamak için bulunduğu yerdeki bütün BTM’leri dolaştığını ve hikayelerin doğru olduğunu bizzat gördüğünü iddia etti. Bitcoin of America, Shiba Inu tokeni için destek ekledi. Kanıt olarak, canlı olarak kaydettiği videoyu da toplulukla paylaştı.

Ancak şimdi, Bitcoin of America tarafından ATM’lerine SHIB ekledikleri haberi doğrulandı. Bitcoin of America, Amerika Birleşik Devletleri Hazine Bakanlığı (FinCEN) ile bir para hizmetleri işletmesi olarak kayıtlı bir sanal para birimi hizmeti sağlayıcısı. Bitcoin of America, ülke genelinde farklı yerlere ATM’ler kurarak müşterilerinin nakit ile kripto satın almalarını kolaylaştırıyor. Bugüne kadar, Bitcoin of America’nın 31 eyalette 1.800’den fazla BTM’si bulunuyor.

Bitcoin of America ATM’leri, Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE) dahil olmak üzere dört madeni parayı destekliyordu ve şimdi SHIB, BTM’lerin yeni kripto parası oldu. Ayrıca Coinmuhendisi.com olarak daha önceki haberlerimizde de yer verdiğimi üzere Bitcoin of America, 23 Mart’ta SHIB’in rakibi Dogecoin’i de listeledi. Doge listesinden sonra, Shiba Inu topluluğu SHIB’i de listelemesi için çağrı yapmıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir