Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.168
% 0.69
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.168
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Ünlü Şirket, Bu DeFi Altcoin’i ile Ortaklık Duyurdu!

Dolce & Gabbana, Ethereum tabanlı bir DeFi altcoin projesiyle işbirliği yapacağını duyurdu. Dolce & Gabbana ve Polygon tabanlı metaverse moda şirketi UNXD, bir oracle ağının veri entegrasyonundan yararlanmak istiyor…

Dolce & Gabbana, bu DeFi altcoin projesiyle iş birliği yapıyor

Dolce & Gabbana ve Polygon tabanlı Metaverse moda şirketi UNXD, yaklaşmakta olan DGFamily Glass Box tanıtımı için Chainlink (LINK) ile ortaklığını duyurdu.

Chainlink Doğrulanabilir Rastgele İşlevi (VRF), bir koleksiyoncunun Siyah, Altın veya Platin Kutuya sahip olup olmadığını belirleyen DGFamily Glass Box Reveal’a güç sağlamak için UNXD tarafından kullanılacak. Chainlink’in VRF özelliği, hem rasgele bir sayı hem de off chain bir kriptografik kanıt üretiyor ve ardından, tüketen uygulama rasgele sayıyı kabul etmeden önce kriptografik kanıt chain üzerinde kontrol edilerek her ikisini de Blockchain üzerinde sunuyor. Böylece bu mekanizma aracılığıyla Blockchain üzerinde rastgelelik sağlar.

Chainlink VRF nasıl kullanılıyor

Chainlink VRF’nin kullanımı, kullanıcılara, DGFamily Glass Boxes’ın rastgele ve genel olarak doğrulanabilir kanıt elde etmelerine yardımcı olacaktır. UNXD, chain’de kalma ve Web3 tutkusunun bir parçası olarak her DGFamily Box için bu açıklamayı çalıştırmak için gereken LINK token’lerinden karşılayacağını söylüyor.

Dolce & Gabbana’nın ilk NFT koleksiyonu olan Collezione Genesi, Eylül 2021’de piyasaya sürüldü. Polygon ağı üzerinde kurulan lüks bir pazar yeri olan UNXD, moda tasarımcılarının koleksiyonlarını sergiledi. Ocak ayında, İtalyan lüks moda evi Prada ve spor giyim devi Adidas, Polygon Blockchain üzerindeki ilk ortak NFT projesini duyurdu. Adidas, Prada Re-Source için Adidas adlı kullanıcı tarafından oluşturulan bir NFT sanat projesini başlatmak için Prada ile birlikte çalıştığını belirtti.

coinmuhendisi.com metaverse haberlerinde yer verdiğimiz bir başka önemli gelişmede, Türk moda devi Beymen, Decentraland ile ortaklığına duyurdu. Ayrıntıları bu makalede ele aldık. Mayıs ayında Beymen Outdoor’u önünde gerçekleşecek etkinlikte Türkiye’nin ilk moda meta-ınfluencer’ı Bella, sezon modasına dair önerilerini paylaşacak ve modaseverlerin sorularını yanıtlayacak. 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir