Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.429
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.429
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ünlü Şarkıcının Oğlu, Bu Altcoin’in Ölümcül Destekçisi!

Bir kripto yatırımcısı ve NFT sanatçısı olan Champ Medici, bir altcoin projesine ve kurucusu Charles Hoskinson’a olan güçlü inancını dile getirirdi. NFT sanatçısı olan Champ Medici, Cardano (ADA) için yaklaşmakta olan müzik içeriğiyle ilgili bilgi verdi. Champ Medici, yaklaşan sürümün bir sonucu olarak Cardano ağında daha büyük bir güç kazanabilir.

Snopp Dogg’un oğlu bu altcoin projesini destekliyor

Snoop Dogg takma adıyla bilinen Cozomo Medici ve oğlu Champ Medici, Nisan ayında Cardano merkezli NFT projesi Clay Nation ile resmi işbirliğini başlattı ve Cardano’ya ikonik animasyonları, arazi sahaları ve kilidi açılabilir müzik içeriği sundu. Cardano ağında beş milyondan fazla NFT basıldı. Cardano blockchaininde yayınlanan yerel varlıkların sayısı, pool.pm verilerine göre, 54.897 farklı basım politikası ile şu anda 5.030.192’dir. NFT projelerin sayısındaki artış, Cardano ağının genişlemesine bağlıdır. CoinMarketCap verilerine göre, altcoin, şuan 22.29 milyar dolarlık bir piyasa değerlemesine sahip altıncı en büyük kripto para birimi olarak göze çarpıyor.

27 Mayıs’ta, ADA fiyatı toparlanmadan önce 0,44 dolar seviyelerine kadar düşmüştü. ADA, pozitif fiyat aktivitesi üst üste dördüncü gününü geçirdi. IOHK tarafından ağ ile ilgili paylaşılan son istatistiklere göre, şu anda, 986 proje Cardano’da inşa ediliyor. Cardano’da yakın zamanda toplam 88 proje başlatılırken, NFT projelerinin sayısı 5.727’ye kadar yükseldi. ADA’daki son fiyat artışı hakkında konuşan zincir içi analiz firması Santiment, geliştirme faaliyetlerinde buna karşılık gelen bir artışa dikkat çekerek şunları söyedi:

Cardano, haftaya harika bir başlangıç yapan birçok altcoin projesinden biri oldu. Geliştirme faaliyeti ATH seviyelerine ulaştı, çünkü ADA’nın ekibi fiyatlar bastırılırken yenilik yapmaya çalıştı.

Cardano ekosistemi büyümeye ve gelişmeye devam ediyor

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz gibi, Cardano blockchain’i, özel token’leri yerel olarak oluşturabilir, bunlarla etkileşime girebilir ve silebilir. Yerel, kullanıcıların akıllı sözleşmeler kullanmak zorunda kalmadan bu özel varlıklarla etkileşime girebileceğini gösterir. 2020’de Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Cardano ekosisteminin “yüzlerce varlık, binlerce dApp, tonlarca ilginç proje ve birçok benzersiz ve faydalı” olacağı için büyümeye tanık olacağını söylemişti.

Hoskinson, tahmininin gerçekleşmediğini savunan bir eleştirmene cevap verirken Cardano’da basılan milyonlarca varlık olduğuna dikkat çekerek 2020 tahminini tekrar gözden geçirdi. Cardano ağı şimdi beş milyondan fazla NFT’nin basıldığını gördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir