Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.192
% 1.24
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.192
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Ünlü Sanatçı David Salle, İlk NFT Eserini Tanıttı

Amerikalı ressam, fotoğrafçı ve sahne tasarımcısı David Salle, NFT dünyasına giriş yaptı, A Well-Leafed Tree başlıklı NFT retrospektif eserini oluşturdu. NFT eseri için Brant Vakfı ve NFT topluluk yöneticisi DMINTI ile iş birliği yaptı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Sanatçı David Salle konuyla ilgili şöyle konuştu;

“Her zaman insanlara, izleyiciye sanat bağlamıyla hitap etmenin ilginç olacağını düşündüm. Günümüzün çoğunu ekranlara bakarak geçiriyoruz. Artık hayatımızın değişmez bir parçası olan gelişmeleri takip etmeli ve bu fırsatları kaçırmamalıyız.”

SuperRare’de satışa sunulan NFT eser, herkes tarafından beğeni toplayan Tree of Life (2020-21) serisinden esinlenen zengin katmanlı bir dijital animasyon. Sergisinin ziyaretçileri, VR aracılığıyla Crypto Art Müzesi’ndeki metaverse’de A Well-Leafed Tree NFT’yi görebilir.

DMINTI CEO’su Carola Jain şu ifadelere yer verdi;

“DMINTI, NFT sanatının kültürel pazarda hak ettiği yeri almasını sağlarken, hızla gelişen topluluğun bir parçası olmaya istekli koleksiyoncular için platformumuzu geliştirdik. Birinci sınıf ekibimiz kültür, kripto ve NFT arenalarındaki her alandan uzmanlara sahiptir. DMINTI, teknolojik projeler yapmak ve sergilemek için sanatçılarla ortak olmaya devam ediyor.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir